Parking urban in sezonul rece: Cum sa gasesti locuri de parcare in aglomeratia de iarna

Parking urban in sezonul rece: Cum sa gasesti locuri de parcare in aglomeratia de iarna

Parking urban in sezonul rece: Cum sa gasesti locuri de parcare in aglomeratia de iarna

Sezonul rece aduce cu el multe provocari pentru soferi, iar gasirea locurilor de parcare in aglomeratia specifica iernii poate fi o adevarata provocare. 

Insa, exista solutii inovatoare care fac gestionarea parcarilor mai usoara si mai eficienta. Printre locatii care le gestioneaza corespunzator se afla Iulius Mall Cluj si GOTO parking la aeroportul Avram Iancu. 

yeParking: Solutia de smartparking

Una dintre cele mai mari provocari ale sezonului rece este sa gasesti un loc de parcare care sa fie in apropiere si care sa fie la adapost de vremea nefavorabila.

Cu toate acestea, in Cluj-Napoca si nu numai, poti sa te bucuri de confort si eficienta cu ajutorul aplicatiei yeParking. Prin intermediul aplicatiei nu doar ca gasesti locuri, dar le si poti valida si plati direct de pe telefon, fara sa te expui la frig si ploaie

Parking urban in sezonul rece: Cum sa gasesti locuri de parcare in aglomeratia de iarna:


Parcarea de la Iulius Mall Cluj-Napoca

Iulius Mall este unul dintre cele mai aglomerate centre comerciale din Cluj-Napoca, in special in sezonul de sarbatori. Gasirea unui loc de parcare poate fi o provocare, dar cu yeParking, poti plati parcarea direct de pe telefonul tau. Aplicatia iti permite sa platesti comod cu cardul sau cu parkCoins.

 Astfel, scapi de statul la coada in frig la automatele de plata. 

GOTO Parking – Aeroportul Avram Iancu Cluj Napoca 

Aeroportul Avram Iancu din Cluj-Napoca este una dintre cele mai importante porti de intrare in Transilvania, iar sezonul rece aduce o crestere semnificativa a calatorilor. 

yeParking iti ofera astfel o metoda convenabila de a plati parcarea usor din caldura masinii tale. 

In concluzie, in sezonul rece, gestionarea parcarii poate fi o adevarata provocare. Cu ajutorul aplicatiei yeParking, gasirea locurilor de parcare la locatii importante precum Iulius Mall, Aeroportul Avram Iancu din Cluj-Napoca si Cluj Business Campus devin mult mai simple si mai eficiente. 

Acest lucru te ajuta sa te concentrezi asupra a ceea ce conteaza cu adevarat si sa eviti agitatia legata de parcarea urbana in timpul iernii.

Bucura-te si tu de ele direct din app! Descarca yeParking aici www.yeparking.ro/get-app