Întrebări frecvente

Aplicatie si site

Ce telefoane suportă yeParking?

De toate, și cu măr și cu roboțel. Numa’ că, din cauza faptului că noi suntem puțini și ele-s multe, se poate sa nu fie suportate toate perfect! Noi însă promitem să suportăm orice reclamație/report de funcționare defectuoasă sau nefuncționare! Aruncă-ne un mail la yes@yeparking.ro și intrăm în service!

Consum de baterie și de date mobile

Dacă telefonul tău ne suportă, noi ne-am asigurat că ne va suporta mult și bine! Baterie folosim numa` atâta cât ne trebuie, iar date mobile și mai puțin de-atât!

Cum instalez yeParking?

E GRATIS și o găsești în magazinele oficiale AppStore și GooglePlay. Te rugăm să NU descarci yeParking din alte surse. Noi punem aplicația doar pe aceste magazine oficiale.

Cum pot obține ajutor în probleme tehnice cu yeParking?

Aruncă-ne un email la yes@yeparking.ro și te contactăm bucuroși să încercăm soluționarea lor sau să vedem cum putem îmbunătăți următoarea versiune.

Ce este yeParking

Cine e în spatele yeParking?

yeParking Solutions SRL. În cazul acesta niște IT-ști care s-au săturat să întârzie la lucru pentru că nu găsesc loc de parcare.

Cum v-a venit ideea?

Când am vrut să lăsăm numărul în parbriz și nu am avut pix la noi. :D:D

Despre yeParking

E o comunitate care interacționează cu ajutorul unei aplicații mobile și cu ajutorul site-ului yeparking.ro.

Este yeParking proprietatea BT?

NU. Banca Transilvania este sponsor al proiectului, dar nu are control, drept de decizie sau drept de folosire a datelor utilizatorilor în ceea ce privește yeParking.

Este yeParking un serviciu de închiriere a locurilor de parcare?

NU. yeParking este un park-sharing.

Mă costă ceva folosirea yeParking?

NU! yeParking este gratuit și nu există niciun fel de costuri ascunse. Nu încercați să folosiți yeParking pentru câștiguri financiare, orice tentativă de închiriere mascată aduce după sine anularea contului.

Scopul și misiunea

Ți-o spunem simplu: vrem ca lumea să parcheze civilizat, rapid, legal și să aducem astfel un aport important în descongestionarea traficului. În orașele aglomerate, uneori durează mai mult să găsești loc de parcare decât durează drumul. Haide să rezolvăm împreună problema!

Mai multe locuri de parcare pentru tine Ne propunem să deblocăm parcările  din orașul tău, în intervalele de timp în care proprietarii nu le folosesc.

Ești deținător de loc de parcare? Te ajutăm să nu îți mai găsești parcarea ocupata abuziv la întoarcerea acasă și să te bucuri de extra-beneficii la parteneri. O soluție nouă la o problemă veche.

Comunitatea yeParking

Cum pot ajuta yeParking să crească?

Like and share -> SHARE NOW

Spune prietenilor și invită-i în comunitate

Comunică-ne orice problemă ai și orice sugestie ai.-> Formular de feedback

Pune-ți locul de parcare la bătaie. Ai doar de câștigat.

Fii mândru că ești parte a comunității!

Cont si apartenenta la comunitate

Cum îmi pot șterge contul?

Te rugăm frumos să nu o faci, Clujul are nevoie de tine!

:( . Dacă totuși vrei să ștergi contul, te rugăm să ne contactezi la yes@yeparking.ro și promitem că îți respectăm dorința. Vei primi și un mail de confirmare a ștergerii.

Pentru ce îmi sunt folosite datele personale?

Pe scurt, pentru buna funcționare a platformei, de-asta cerem doar ce-i relevant. Detaliile le poți citi în politica de confidențialitate.

Locul de parcare

Ce beneficii am dacă ofer locul de parcare?

În primul rând, scapi de grija locului ocupat abuziv. Știm cum e să nu poți parca pe locul tău. Așadar, să-ți oferi locul de parcare comunității yeParking înseamnă să „îți țină locul” cineva, în mod controlat și să soliciți eliberarea când vrei tu. Practic, e ca și cum ai oferi unui prieten locul tău.

Primești parkCoins asfel încât să poți parca mai mult pe alte locuri înscrise în yeParking și să poți debloca oferte și coduri de reduceri la partenerii yeParking.

Ce fac dacă am program de munca flexibil?

Îți actualizezi simplu programul locului de parcare în concordanță cu programul tău. Ai și varianta comutării rapide între „loc liber” și „loc" ocupat.

Ce fac dacă locul de parcare marcat liber e ocupat abuziv de către cineva dinafara yeParking?

Raportezi că locul este ocupat, iar noi îi actualizăm imediat starea și notificăm proprietarul. Întâlnirea acestei situații nu e extrem de frecventă, dar e o dovadă că încă sunt persoane care nu au auzit de yeParking. Ajută-ne cu un share să scădem acest risc.

Ce fac dacă un utilizator yeParking ocupă abuziv locul de parcare?

Dacă ai solicitat eliberarea locului tău, ai sunat utilizatorul și totuși locul tău e încă ocupat, te rugăm să ne contacteazi. Ocuparea abuzivă este o încălcare a termenilor și condițiilor yeParking și luăm foarte în serios aceste situații. Ne dorim să construim o comunitate bazată pe respect reciproc și comunicare, astfel că vom fi foarte stricți în privința unor astfel de incidente.

Ce se întâmplă dacă mă întorc mai repede și doresc să parchez?

Poți solicita oricând eliberarea locului tău de parcare. Utilizatorul care a parcat pe acesta va fi notificat că dorești eliberarea. În cazul în care notificarea nu este suficientă (spre exemplu, utilizatorul nu o observă) sau e grabă mare, poți oricând să-l suni, direct din aplicație, de la distanță. Fără numere în parbriz pe care le vezi abia când ai nevoie de loc, Poliție, ștergătoare ridicate sau alte „metode”.

Cum pot obține bannerul yeParking?

Dă-ne un mail cu subiect „Mândru și în offline” la yes@yeparking.ro, în care să incluzi date despre parcarea în cauză și facem astfel încât în maximum o săptămână, bannerul să ajungă la tine. Dacă e nevoie, te ajutăm și cu „montarea” lui.

Locul meu apare deja distribuit, dar nu l-am pus eu.

Vrem sa oferim cea mai buna experienta si stim ca timpul tau e pretios! De aceea am ales sa nu cerem dovada locului decat daca situatia o impune.

Monitorizam constant parcarile inregistrate si informatiile din comunitate si incercam sa pastram acuratetea informatiilor.

Ne bazam pe voi sa ne informati pentru orice nereguli pot aparea! yeParking nu isi asuma raspunderea privind disponibilitatea locurilor incarcate si/sau acuratetea lor. Insa depunem eforturi extinse pentru a  atinge impreuna scopul comun - o comunitate de bun simt in care membrii se ajuta reciproc prin distribuirea parcarii atunci cand nu e folosita.

parkCoins

Câți parkCoins costă o oră de parcare?

„prețul” în parkCoins poate varia în funcție de cererea de locuri de parcare de la un moment dat.

„prețul” în parkCoins este de 5 pK ora. Acesta se poate supune unor modificări date de oferte (spre exemplu, o ofertă de tip „happy-hour”) sau nevoia de echilibrare a cererii cu oferta. Te vom anunța oricând unei ore de parcare îi corespund mai mult sau mai puțin de 10 pK.

Ce este un parkCoin

parkCoin (pK) este unitatea purtătoare de valoare a comunității yeParking. Acestea se obțin prin distribuirea resurselor tale comunității și se consumă folosind resursele comunității. Poți vedea parkCoins ca pe un fel de „puncte” pe care le strângi și le consumi în aplicație.

parkCoin există pentru a echilibra cererea și oferta în comunitatea yeParking și nu se poate tranzacționa înafara comunității. Mai exact, este un sistem pentru a recompensa utilizatorii pentru bunăvoința lor și pentru a încuraja folosirea responsabilă a serviciului.

parkCoin aparține yeParking și nu are un corespondent monetar.

Ce se întâmplă dacă rămân fără parkCoins?

Nimic. ParkCoins nu reprezintă o condiție a apartenenței la comunitatea yeParking. Dacă dorești să obții parkCoins, o poți face prin metodele de la secțiunea - Cum obții parkCoins?

Ce sunt Bonus parkCoins?

Bonus parkCoins sunt mici motive de bucurie mare. Obtii parkCoins bonus cu diverse ocazii stabilite si anuntate de yeParking, precum si la actiuni de promovare si fidelitate, asa cum sunt ele descrise in aplicatie sau site. 
Te poti bucura de bonus parkCoins pentru a parca oriunde in comunitatea yeParking.
Foarte important insa! Aceste bonusuri expira la finalul lunii urmatoare celei in care au fost acordati. Astfel ca te incurajam sa ii folosesti cat mai repede, pentru a te bucura de ei.

Cum obții parkCoins?

parkCoins se obțin prin activitatea ta în aplicație. Exemple:

+ la crearea contului.

+ la instalarea aplicației.

+ la adăugarea unei parcări.

+ la oferirea unui feedback constructiv, din secțiunea de feedback a aplicației.

+ la distribuirea unor promoționale pe rețelele sociale, în condițiile specificate ale fiecărei campanii.

+ de fiecare dată când un utilizator yeParking îți folosește locul de parcare.

+ la crearea unui cont printr-o invitație de la tine.

+ la diverse activități ale invitaților tăi în platformă.

Parteneri

Ce înseamnă deblocarea unui partener?

Deblocarea unui partener înseamnă obținerea dreptului de a vedea cupoanele de reduceri disponibile. Aceasta nu înseamnă o obligație de cumpărare.

Cine sunt partenerii yeParking?

Partenerii yeParking sunt comercianți care sprijină comunitatea yeParking răsplătindu-te pe tine cu discount-uri la produsele și serviciile lor.

Cum pot deveni partener yeParking?

Ușor! Sprijină o comunitate frumoasă, crește-ți vizibilitatea și adu-ți clienți noi devenind în mod gratuit partener! Vezi https://yeparking.ro/partners pentru a afla cum poți deveni partener (e foarte simplu).

Abonează-te la noutăți