Integrarea Parcarii IULIUS MALL – Cluj-Napoca

Sistem complet integrat de informare și plată a timpului de staționare.

Listare și informare în comunitate

Parcarea IULIUS MALL din Cluj-Napoca este listată permanent în aplicația yeParking. Șoferii pot consulta oricând lista de prețuri, regulamentele parcării și istoricul lor de acces, având confortul și siguranța propriilor telefoane.

Scanarea tichetului de parcare direct de pe telefon

După accesul în parcarea IULIUS MALL din Cluj-Napoca, tichetul eliberat la bariere poate fi scanat oricând din aplicație. Astfel utilizatorii știu cât timp au petrecut în parcare și tariful la momentul scanării.

Plata tichetului direct de pe telefon

Înainte de a ieși din parcarea IULIUS MALL din Cluj-Napoca, tichetul eliberat la bariere poate fi scanat din aplicație, urmând ca utilizatorii să confirme plata acestuia cu cardul – în siguranță – prin aplicație. Plata este procesată prin Netopia Payments (MobilPay), iar statusul plății este accesibil imediat utilizatorului.

Integrare automată cu sistemul de bariere

Comunicarea integrată cu sistemul de bariere de la parcarea IULIUS MALL Cluj-Napoca permite utilizatorului să părăsească parcarea fără a fi nevoie să coboare din mașină nicio clipă. După confirmarea plății, dacă numărul auto a fost recunoscut corect de sistemul LPR de la bariere, acestea se ridică automat atunci când mașina e poziționată în fața lor.

Vrei sa te implici activ in comunitatea din care faci parte, sa ajuti zilnic zeci de soferi si sa iti digitalizezi parcarea la costurile unui abonament de telefon? 

Hai sa ne auzim sa vedem care sunt cele mai bune solutii pentru digitalizarea parcarii tale! Trimite-ne un e-mail pe yes@yeparking.ro.

_____

Tu ai auzit despre PARKSHARING? Daca nu, descopera beneficiile si comunitatea, pe yeParking.ro

Vrei sa fii la curent cu toate noutatile legate de parcari? Urmareste-ne activitatea si pe FacebookInstagramLinked In.