Termeni si conditii
 1. Conditii generale

  Utilizatorul trebuie sa citeasca acesti termeni si conditii inainte de a-si crea contul de utilizator. Crearea contului de utilizator, reprezinta acceptul acestor termeni si conditii in procesul de utilizare a serviciile noastre.

  Cand un utilizator se inregistreaza pe site-ul nostru, ne va furniza numele, adresa de e-mail si parola. Acestea vor fi principalele detalii de inregistrare.

  Responsabilitatea tuturor utilizatorilor este de a-si pastra datele de inregistrare confidentiale si in siguranta.

  Termenii si conditiile se aplica exclusiv utilizatorilor, adica persoanelor care utilizeaza serviciile yeParking.

  Utilizarea serviciului yeParking este voluntara si prin utilizarea acestuia sunteti de acord cu termenii si conditiile acestui document.

  yeParking ofera utilizatorilor, in conformitate cu termenii si conditiile acestui acord, urmatoarele tipuri de servicii:

  1. informatii in timp real despre locurile de parcare disponibile intr-o anumita zona

  2. sugestii pentru spatiile de parcare in vecinatatea locatiei membrilor

  3. liste de reduceri oferite la diversi parteneri

  4. posibilitatea de a incheia parteneriate pentru promovare si recompensare in randul utilizatorilor/membri

  Accesul la serviciul yeParking.ro este gratuit.

 2. Angajamentul pentru proprietarii de parcari

  Utilizatorii yeParking, vor accepta sa furnizeze informatii exacte despre ei insisi si locurile de parcare oferite si sa actualizeze aceste informatii in mod regulat. In cazul in care aceste informatii sunt gresite, inexacte, depasite sau incomplete, yeParking isi rezerva dreptul de a le sterge .

  Conditiile de oferire a locului de parcare (ex: durata, etc.) sunt stabilite de proprietari si nu de yeParking. Orice proprietar care doreste sa ofere un spatiu de parcare trebuie sa aiba in prealabil in posesie acest spatiul de parcare.

 3. Angajamentul pentru utilizatorii parcarilor

  Utilizatorii yeParking trebuie sa respecte conditiile din descrierea spatiului de parcare, daca aceste conditii nu incalca acesti termeni de utilizare si sunteti de acord sa utilizeze spatiul de parcare in starea in care e oferit. Utilizatorii accepta orice responsabilitate pentru actiunile lor, si a oricarui pasager. Aceste alte obligatii includ, dar nu se limiteaza la, pagube cauzate locului de parcare sau proprietatilor din apropiere, cum ar fi: daune accidentale sau intentionate proprietatii, scurgeri de lichid, incalcari ale zgomotului, sau gunoi.

 4. Notificari in timp real despre spatiile de parcare disponibile si inregistrate anterior in platforma

  yeParking ofera utilizatorilor posibilitatea de a vizualiza spatiile de parcare inregistrate anterior si cartografiate pe platforma.

 5. Datele cu caracter personal, securitatea datelor

  Utilizatorul isi asuma responsabilitatea pentru datele furnizate si isi exprima acordul explicit si fara echivoc ca datele sale cu caracter personal transmise pentru inregistrare, precum si localizarea sa geografica sa fie folosite de catre yeParking

  Utilizarea serviciului yeParking se realizeaza prin intermediul aplicatiei.

  Introducerea datelor de expirare a RCA, ITP si CASCO in sectiunea „Masinile mele”, este optionala. Daca sunt completate, aceste informatii, vor fi folosite pentru a-i notifica gratuit pe utilizatorii yeParking de expirarea RCA, ITP si CASCO.

 6. yeParking nu este administratorul parcarii

  yeParking nu detine si nici nu administreaza parcarea deci prin urmare nu poate fi raspunzator pentru niciun fel de evenimente care ar putea surveni in legatura cu parcarea autovehiculului utilizatorului si nici pentru faptele proprietarului parcarii ori ale unor terte persoane.

 7. Utilizarea telefoanelor sau a altor dispozitive mobile in timpul condusului

  Utilizatorul este avizat asupra faptului ca folosirea telefoanelor mobile sau al altor dispozitive mobile in timpul condusului este periculos. yeParking recomanda utilizatorului sa nu foloseasca dispozitivele mobile in timpul manipularii unui autovehicul aflat in miscare. yeParking nu este o aplicatie de navigare. yeParking e conceput pentru o mai buna utilizare atunci cand utilizatorul stationeaza.

 8. Modificarea termenilor de utilizare

  Utilizatorul este informat si accepta faptul ca yeParking isi rezerva dreptul de a modifica oricand prezentii termenii si conditii. Modificarile efectuate vor fi aduse la cunostinta utilizatorilor printr-o notificare in contul de utilizator. Folosirea in continuare a serviciului va fi confirmarea ca utilizatorul este familiar cu cele mai recente modificari.

 9. Incalcarea termenilor si conditiilor

  In cazul nerespectarii Termenilor si Conditiilor de utilizare, yeParking are dreptul de a suspenda sau de a anula orice cont de utilizator fara notificare prealabila..