Optiuni de parcare langa aeroport

Calatoreste ca un profesionist. Optiuni de parcare langa aeroport

Odata ce ai luat decizia de a merge cu masina la aeroport, trebuie sa iei in calcul mai multe lucruri. Ce optiuni de parcare langa aeroport exista, cum rezolvi cu transferul , ce faci cu bagajele, care e distanta pana la terminal si cel mai important, cat timp iti va lua. 

Ti-am povestit aici despre cele mai bune practici pentru parcarea aeroportului. Totusi, nu strica sa ai de unde alege, iar daca parcarea aeroportului nu este solutia potrivita pentru tine, avem inca cateva idei care s-ar putea sa iti fie de ajutor. 

Ce optiuni de parcare ai daca nu vrei sa parchezi la aeroport?

1. Parcari private langa aeroport 

In fiecare oras, in proximitatea aeroportului, vei gasi parcari private unde sa iti poti lasa masina cat timp esti plecat. Acestea sunt o alegere buna, pe care o recomanda majoritatea celor care calatoresc frecvent. 

Daca alegi sa parchezi intr-o parcare privata langa aeroport, cel mai adesea vei beneficia de tarife mai mici decat cele practicate in incinta parcarii aeroportului. Acest lucru face ca alegerea sa fie potrivita pentru stationarile de lunga durata. 

Un alt aspect important, este siguranta. Aceste parcari sunt dotate cu camere de supraveghere, sisteme de iluminat si personal care se asigura de bunul mers al lucrurilor. Aceste masuri de precautie te vor ajuta sa iti vezi linistit de concediu, fara a fi tot cu gandul la masina. 

2. Sleep, Park & Fly 

Desi  nu este inca popular la noi in tara, in multe orase europene si din strainatate vei intalni si conceptul de ”Sleep, Park & Fly”. Ce inseamna asta, mai exact? Anumite hoteluri, aflate in proximitatea aeroportului sau care au frecvent curse de tip shuffle catre terminale, isi pot pune la dispozitie parcarea pe termen mediu/lung celor care calatoresc. 

Sa zicem ca urmeaza sa pleci intr-o calatorie si trebuie sa iei avionul din alt oras, la o ora nefireasca. Nu vrei sa te trezesti nici cu noaptea in cap, nici sa deranjezi pe cineva rugandu-l sa te duca la aeroport.

Cea mai simpla optiune ar fi sa te cazezi la un astfel de hotel cu o seara inainte de zborul tau, sa iti lasi masina in siguranta in parcarea hotelului si sa profiti de cursele regulate pe care hotelul le pune la dispozitia celor care trebuie sa ajunga la aeorport. 

Ce zici, consideri ca ar fi utila o astfel de abordare si la noi in tara? Dupa ce termini de citit articolul, lasa-ne parerea ta in comentarii! 

Sfaturi utile daca cauti parcare langa aeroport:

1. Alege o parcare de incredere si tine cont de recenzii 

Ultimul lucru pe care ti l-ai dori este sa ajungi intr-o parcare-fantoma, care este protejata doar de un gard ce sta sa cada si un paznic morocanos. 😀 Asadar, cand iti planifici calatoria, nu uita sa faci un scurt research si despre optiunile de parcare. 

Spre exemplu, o parcare aflata in apropierea Aeroportului din Cluj – Napoca pe care noi o recomandam  este Dezpezzi Park & Fly. Este o parcare moderna, care beneficiaza de multiple dotari de siguranta si echipa da dovada de profesionalism. 

Iti lasi masina intr-un spatiu securizat si in plus beneficiezi de servicii extra, precum transferul la aeroportul, care este inclus in pretul parcarii. Daca vrei sa te convingi de calitatea serviciilor, poti sa vezi review-urile lor atat pe Google sau Facebook. 

2. Compara preturile

Pentru fiecare calatorie, bugetul este un factor important. Asadar, nu strica sa compari preturile practicate de diferite parcari de langa aeroport si sa alegi oferta potrivita pentru tine. Pe langa pret, nu uita sa tii cont de dotari, calitatea serviciilor si profesionalism. 

3. Fa o rezervare din timp 

Biletele de avion si cazarea le rezervi chiar si cu 2 luni inainte de calatoria propriu-zisa. Asadar, de ce nu ai face la fel si cu parcarea? In special daca calatoresti in plin sezon sau in perioade aglomerate, precum perioadele de sarbatori, atunci s-ar putea sa ai surpriza sa nu gasesti locuri disponibile in parcarea aleasa. 

Scapa de grija asta. Dupa ce iti rezervi biletele de avion si cazarea, deschide aplicatia yeParking si rezerva-ti si parcarea! Un click in plus si ai toate detaliile puse la punct. Atat pentru sejurul tau, cat si pentru sejurul masinii tale. 

Spor la planificat urmatorul trip si nu uita sa tii cont de toate ponturile noastre pentru a gasi cele mai bune optiuni de parcare langa aeroport. 

Asigura-te ca ai aplicatia yeParking la indemana, pentru ca iti mai pregatim si alte surprize. Fa parte din comunitate si bucura-te de oferte si beneficii exclusive. Inca nu ai cont? Fa-ti unul acum, dureaza mai putin de 1 minut! 

—–

Tu ai auzit despre PARKSHARING? Daca nu, descopera beneficiile si comunitatea, pe yeParking.ro

Vrei sa fii la curent cu toate noutatile legate de parcari? Urmareste-ne activitatea si pe FacebookInstagramLinked In.