Park In Cloud la Cluj Business Campus

Integrarea modulului Park In Cloud la Cluj Business Campus

Cluj Business Campus a fost prima cladire de birouri care a sesizat potentialul pe care il poate aduce un sistem eficient de parking management. Impreuna cu ei am reusit sa digitalizam inca o parcare dintr-unul dintre cele mai aglomerate cartiere ale orasului Cluj Napoca, folosind un sistem inovativ de smart parking. Vezi cum a decurs integrarea modulului Park In Cloud la Cluj Business Campus!

Cartierul Marasti din Cluj Napoca este unul dintre cele mai mari cartiere ale municipiului. Precum si in alte cartiere, situatia locurilor de parcare nu este una tocmai fericita. Soferii petrec minute in sir cautand un loc de parcare disponibil, iar parcarile de resedinta sunt limitate si relativ greu de obtinut. 

Vezi si: Care sunt cele mai cautate zone de parcare din Cluj? 

Cei de la Cluj Business Campus au sesizat aceasta problema cu care se confrunta comunitatea din cartierul Marasti si au hotarat sa ofere solutii de off street parking pentru soferii care se afla in cautarea unui loc de parcare. 

Cluj Business Campus deschide o noua parcare pentru comunitate cu ajutorul Park In Cloud by yeParking

Noi le-am pus la dispozitie solutii adaptate nevoilor lor, care sa ii ajute sa gestioneze mai usor sistemul de parcare, fara schimbari de infrastructura,  astfel incat zeci de soferi sa beneficieze de o optiune sigura de parcare chiar la ei in cartier. 

Ideea implementarii modulului Park In Cloud la Cluj Business Campus:

Cluj Business Campus si-a adjudecat inca de la inceput un rol activ in comunitate. Si-au dorit sa ofere optiuni sigure de parcare pentru soferii din cartierul Marasti, astfel incat traficul de pe strada Henri Barbusse sa fie mai redus, iar numarul masinilor parcate pe stradute adiacente sa scada considerabil in timp. 

Ce si-au dorit: 

  • O solutie simpla de parking managemet, care sa poate fi integrata cu barierele existente
  • Sa nu fie nevoie de multa munca de administrare – totul sa fie digitalizat
  • Costurile implementarii unui astfel de sistem sa fie accesibile

Cum i-am ajutat? 

  • Dupa cateva sedinte de consultanta, s-a dovedit ca modulul Park In Cloud se plia cel mai bine pe nevoile lor 
  • Modulul a fost integrat cu actualul sistem de bariere, pastrandu-se si actuala structura de control acces. Acum deschiderea si inchiderea barierei poate fi actionata direct din aplicatia yeParking. 
  • Ne-am ocupat de tot ceea ce tine de implementare modului Park In Cloud si detalii tehnice. 
  • Solutia oferita este una budget friendly. Costurile modulului Park In Cloud sunt comparabile cu valoarea unui abonament de telefon. 🙂 

Vrei sa te implici activ in comunitatea din care faci parte, sa ajuti zilnic zeci de soferi si sa iti digitalizezi parcarea la costurile unui abonament de telefon? 

Hai sa ne auzim sa vedem care sunt cele mai bune solutii pentru digitalizarea parcarii tale! Trimite-ne un e-mail pe yes@yeparking.ro.

_____

Tu ai auzit despre PARKSHARING? Daca nu, descopera beneficiile si comunitatea, pe yeParking.ro

Vrei sa fii la curent cu toate noutatile legate de parcari? Urmareste-ne activitatea si pe FacebookInstagramLinked In.