Cele mai cautate zone de parcare cluj

Care sunt cele mai cautate zone de parcare din Cluj?

Cererile pentru locuri de parcare se inmultesc in fiecare an si depasesc cu mult numarul parcarilor de resedinta disponibile. Unele zone sunt mai aglomerate decat altele, motiv pentru care si cerererea de parcare este mai mare. Tu care crezi ca sunt cele mai cautate zone de parcare din Cluj? 

Un loc de parcare sta nefolosit mai bine de 40% din timp. Iar un sofer pierde in medie 15 mine suplimentar in trafic pentru ca nu gaseste parcare. Aici intervine problema: desi sunt putine, parcarile existente nu sunt folosite la maximum. 

Intr-adevar, construirea mai multor parcari poate fi o solutie, dar si suprafata pe care acestea pot fi construite este limitata. 

Ce trebuie sa invatam este sa utilizam eficient parcarile existente. Partea buna? Acest lucru poate pleca direct din comunitate si se poate face fara intarzieri. 

In Cluj – Napoca situatia parcarilor difera de la un cartier la altul, cea mai mare cerere fiind pentru zona centrala. 

Iata care sunt cele mai cautate (si aglomerate) zone de parcare din Cluj in functie de gradul de solicitare: 

Distributie cerere zone de parcare Cluj

Cum poti tu sa schimbi ceva? Ajuta-ne sa deblocam locurile de parcare cat timp nu sunt folosite! Hai sa luam un exemplu:

Radu lucreaza de la 9 la 17. Locul lui de parcare ramane nefolosit de la 8:30 dimineata, pana la 17:30 dupa-masa. Stiind ca situatia locurilor de parcare nu e stralucita, Radu nu-si blocheaza locul de parcare, astfel incat acesta sa poata fi folosit de alti soferi cat e plecat. 

Totusi, vrea sa aiba control asupra timpului in care locul lui de parcare e ocupat. Pana la urma, nimeni nu-si doreste sa se intoarca de la munca si sa dea mai multe telefoane pana vine cineva sa isi mute masina. Asadar, ce poate face Radu? 

Poate sa isi listeze locul de parcare in yeParking! De ce e asta o idee buna? Uite cateva motive: 

  • Ajuta zilnic zeci de soferi 
  • Profita de beneficii in comunitate 
  • Gaseste la randul lui alte locuri de parcare cand are nevoie 
  • Isi seteaza singur programul in care parcarea lui e disponibila si e notificat de fiecare data cand cineva parcheaza pe locul lui

Ca Radu sunt inca 10 000 de useri in comunitatea yeParking, alaturi de care reusim sa schimbam mentalitati si sa construim cel mai mare parking digital din Romania! Prin implicarea comunitatii si parksharing, reusim sa oferim optiuni chiar si in cele mai cautate zone de parcare din Cluj. 

Tu ai auzit despre PARKSHARING? Daca nu, descopera beneficiile si comunitatea, pe yeParking.ro

Vrei sa fii la curent cu toate noutatile legate de parcari? Urmareste-ne activitatea si pe FacebookInstagramLinked In.