Experienta ParkInCloud – locatii din Cluj-Napoca

ParkInCloud: viitorul parcarilor inteligente dezvoltat de yeParking.

Cu yeParking beneficiezi de toate avantajele unei parcări inteligente direct pe telefonul tău. Mai jos vom explora experienta ParkInCloud in 3 dintre locatiile din Cluj-Napoca.

ParkInCloud este un sistem potrivit atat pentru proprietarii de parcari, cat si pentru persoane fizice. Astazi vorbim despre avantajele pentru proprietarii de parcari.

Cum a ajutat yeParking la cresterea confortului si scaderea timpului de validare in 3 locatii mari din Cluj-Napoca?

Iata cateva avantaje principale: 

  • Instalare rapida pe sistemul de parcare deja existent.
    ParkInCloud vine ca un layer aditional peste hardware sau se poate instala prin atasarea unui modul dezvoltat de yeParking, acolo unde nu se poate integra direct. 
  • Eficienta si venituri crescute:
    Eficientizeaza timpii morti, si fluidizeaza traficului in parcare, permitand o conectare rapida la sistemul de plata.
  • Atragere de clientilor suplimentari prin listarea parcarii in singurul hub de parking din tara, oferind acces la baza de clienti existenta.
  • Decontare rapida a tranzactiilor.

Experienta ParkInCloud la Iulius Mall – Cluj-Napoca 

  • Cu un numar mediu de ~15 000 validari lunare prin aplicatia yeParking, si un trafic mai fluid in parcare, Mall-ul pune la dispozitia clientilor o experienta fluida. Astfel acestia castiga timpul pe care l-ar pierde deplasandu-se si asteptand la ghiseele de plata.
  • Lunar peste 7000 de clienti se bucura de flexibilitate si confort

Experienta ParkInCloud la GOTO Parking – Aeroportul International Avram Iancu 

  • Cu peste 10 000 de validari lunare numai in aplicatia yeParking, parkingul Aeroportului din Cluj-Napoca ofera cele mai moderne si variate optiuni de parcare si acces din tara.
  • Peste 9 000 de soferi aleg sa valideze accesul prin aplicatia yeParking, fie pe perioade scurte de timp (cateva ore) fie pe perioade indelungate (zile, saptamani).

Experienta PakInCloud la o parcare privata – cu circuit inchis – din centrul orasului 

  • In mijlocul orasului, o cladire istorica are propria ei „straduta” prin curtea interioara
  • Chiriasii si rezidentii au accesul asigurat in locatie folosind yeParking.
  • Peste 150 de accesari lunare, permit un flux confortabil care degreveaza in acelasi timp traficul din strada principala, ce altfel ar fi blocat de masini in stationare.

Diminuarea costurilor cu ParkInCloud

Diminuarea costurilor in locatiile prezentate mai sus se realizeaza in special timpului mai scurt petrecut in parcare de catre user, in special de la momentul platii parcarii pana la parasirea acesteia.

Cum scurteaza yeParking timpul petrecut in parcare?

Userul care face plata in aplicatia yeParking, paraseste parcarea intr-un timp semnificativ mai scurt decat un user care se deplaseaza la ghiseul de plata sau care blocheaza calea de iesire la bariera, uitand sa achite parcarea. Totodata, sistemul smart de parcare diminueaza substantial costurile acolo unde nu exista ghisee de plata care au nevoie de mentenanta constant sau de personal angajat. 

Ce spun userii despre yeParking?

Hai cu parcarea ta in ParkInCloud si scapa de toate grijile unei parcari clasice. Atrage mai multi useri si diminuaeaza semnificativ costurile logistice.