ParkInCloud: Smart Parking in mainile tale

Smart Parking in mainile tale, ca business owner sau ca persoana fizica.

Smart Parking pentru persoane fizice

Daca ai fost vreodata in situatia de a cauta frenetic telecomanda de la garaj, sau te-ai saturat sa ti se ude coletele in ploaie, noi venim cu solutia! Sistemul nostru ParkInCloud iti aduce toate avantajele unei parcari smart direct pe telefonul tau. 

Poti oferi acces temporar prietenilor care vin in vizita, curierilor sau oricui doresti tu.

Alege ParkInCloud-ul tau

ParkInCloud este potrivit pentru orice spatiu de parcare. 

Daca vrei sa ai control asupra garajului sau a curtii tale, poti sa o faci rapid de pe telefon. 

Telecomanda clasica pe care o poti uita oriunde… nu mai vorbim de trezitul in miezul noptii sa-i deschizi partenerului, sau de fugitul din oras sa deschizi rudelor venite in vizita!

Cu ParkInCloud ai Smart Parking in mainile tale. Stim cat de des se intampla sa ramai cu o singura telecomanda si sa ai batai de cap. Iar in cazul in care vine curierul si tu nu esti acasa, ii poti da acces rapid in curte sa-ti lase coletul intr-un loc sigur. 

Alege ParkInCloud-ul potrivit

Avantajele ParkInCloud pentru persoane fizice

Acces de la distanta: Ai acces rapid pentru tine si pentru oricine doresti tu, chiar daca esti departe de casa. Poti opta pentru a oferi acces total sau temporar oricarui user doresti.

Telecomanda virtuala: Poti controla oricate cai de acces direct de pe telefonul tau, si uiti de telecomanda fizica. 

ParkInCloud in spatii rezidentiale

Un sistem Smart Parking in spatiile rezidentiale este o necesitate in era digitala. 

Daca in spatiul rezidential in care locuiesti exista o parcare inchisa sau cu bariera pentru rezidenti, ParkInCloud este cel mai potrivit sistem. 

Toti rezidentii cu locuri de parcare rezervate au acces rapid si usor. Fara chei, fara coborat in parcare sa dai acces invitatilor tai. Totul se intampla in cateva secunde direct de pe telefonul tau.

Accesul in spatiile rezidentiale este transparent si monitorizat constant. Astfel, toti rezidentii pot sa vada cui si de catre cine s-a dat acces in parcarea privata. In felul acesta, putem uita de masini neidentificate si abandonate in spatii de parcare, care ocupa abuziv locurile rezidentilor.

Descopera ParkInCloud

Avantajele ParkInCloud pentru proprietarii de parcari

ParkInCloud este de asemenea util si daca ai o parcare privata pentru afecerea ta. Fie daca iti inchiriezi parcarea sau daca vrei sa dai acces doar angajatilor sau clientilor, ai acces rapid de pe telefon. 

Beneficii ale sistemului ParkInCloud:

Statistici si rapoarte in real-time: Ai acces la rapoarte oricand, de oriunde. Accesul realizat prin sistemul ParkInCloud este monitorizat constant. 

Plati simplificate: Totul se realizeaza usor, online, fara sa te mai complici cu chioscuri de plata care implica costuri mari.

Community Parksharing: Poti opta pentru monetizarea parcarii oricand, prin listarea ei in comunitate.

Creste eficienta, minimizeaza costurile de administrare si ofera o experienta moderna clientilor tai.

ParkInCloud este viitorul parcarilor Smart si este potrivit pentru orice spatiu de parcare, atat din punct de vedere financiar, cat si din punct de vedere practic. 

Accesul in sistemul ParkInCloud se realizeaza exclusiv prin aplicatia yeParking. Pentru mai multe informatii accesati yeParking.ro

Vreau ParkInCloud