Cat costa parcarea la aeroport in Cluj

[2021] Cat costa parcarea la aeroport in Cluj?

Aeroportul din Cluj este unul dintre cele mai importante aeroporturi din Transilvania. Avioanele aterizeaza si decoleaza frecvent, iar destinatiile lor sunt foarte variate. Nu e de mirare ca in fiecare an, aeroportul din Cluj atrage un trafic de pasageri aproape la fel de insemnat ca cel al Aeroportului International Henri Coanda, din Capitala. 

Totusi, pana sa ajungi la aeroport, drumul poate fi neplacut daca vii din alt judet sau din alt oras. Ce faci, suni un prieten, vii cu masina? Dar daca vii cu masina, unde o lasi? 

Sunt multe lucruri de luat in calcul, iar daca vrei sa ajungi la aeroport cu masina sau doar mergi sa intampini pe cineva, probabil esti curios cum sta treaba cu parcarea, cat costa si cum o poti achita. 

Ce trebuie sa stii despre parcarea la aeroportul din Cluj – Napoca: 

Parcarea aeroportului din Cluj – Napoca a intrat in admistratia GOTO Parking din 2010, iar de atunci a avut parte de mai multe renovari. 

S-au refacut marcajele, au fost introduse modalitati diverse de plata a parcarii si s-au amenajate zone speciale care sa ajute la fluidizarea traficului in parcare, astfel incat experienta soferilor sa fie una cat mai buna. 

Daca trebuie sa-ti lasi masina in parcare pentru mai multe zile,  poti sa rasufli usurat la imbarcarea in avion. Masina va ramane in siguranta. Parcarea este iluminita si dotata cu camere de supraveghere. 

Curios de tarife? Iata cat costa parcarea la aeroport:

Tarifele de parcare la aeroport in Cluj difera in functie de perioada de stationare, si sunt impartite pe mai multe intervale, dupa cum urmeaza:

  • 5′ – 10′ = 1 RON 
  • 10′ – 30′ = 6 RON 
  • 30′ – 60′ = 9 RON 
  • 60′ – 2h = 18 RON 
  • 2h – 5h = 33 RON 
  • 5h – 24h = 57 RON 
  • 24h – 2 zile = 121 RON 
  • 2 – 7 zile = 210 RON 
  • 7 – 8 zile = 267 RON 
  • 8 – 15 zile = 407 RON

Cum achiti parcarea la aeroport? 

Parcarea la aeroport se achita cu ajutorul tichetului eliberat odata cu deschiderea barierei de acces. Este foarte important sa nu pierzi tichetul, deoarece este posibil sa te trezesti ca nu mai poti iesi din parcare. 

La iesirea din parcare, va trebui sa scanezi codul de bare aflat pe tichet si sa achiti contravaloarea stationarii. Cum poti sa faci asta? 

  • La unul dintre automatele de plata
  • La ghiseu

Dar daca ti-am spune ca poti plati parcarea fara sa cobori din masina? 

Da da, prin yeParking poti plati parcarea la aeroportul din Cluj – Napoca, direct din aplicatie. Tot ce trebuie sa faci este sa slectezi GOTO Parking de pa harta interactiva si sa scanezi codul de bare de pe tichet. 

Nu ai suficienti parkcoins? Nu uita ca poti oricand sa faci un top up in siguranta

Acum ca ai aflat cat costa parcarea la aeroport in Cluj, tot ce-ti ramane de facut este sa planifici urmatoarea calatorie (stim, inca e greu, dar suntem optimisti), sa-ti pregatesti bagajul si sa te asiguri ca ai cont pe yeParking pentru a plati parcarea mai usor! 🙂 

—–

Tu ai auzit despre PARKSHARING? Daca nu, descopera beneficiile si comunitatea, pe yeParking.ro

Vrei sa fii la curent cu toate noutatile legate de parcari? Urmareste-ne activitatea si pe FacebookInstagramLinked In.