payment services directive topup yeparking

Payment Services Directive sau ce se schimba la platile online

Noul an ne intampina cu schimbari, schimbari pe care am considerat ca trebuie sa le stii. Poate deja ai observat, dar majoritatea platilor online necesita un pas in plus, prin care sa aprobi o tranzactie si din aplicatia de banking. Aceasta schimbare vine odata cu implementerarea unei noi reglementari impuse de UE, numita Payment Services Directive (PSD-2). 

Iti vom explica cum afecteaza acest lucru platile prin yeParking si ce poti face in continuare pentru a te bucura de tranzactii sigure cand platesti cu yeParking, fara a fi nevoie sa confirmi cate o micro tranzactie pentru plata fiecarei parcari. .

 Daca vrei sa te informezi mai mult despre subiect, iti recomandam acest articol, dar si sa arunci o privire pe site-ul bancii tale. 

Scopul Payment Services Directive si standardul 3D Secure

Pe scurt, s-a modificat legislatia privind platile online in Uniunea Europeana si acum pentru fiecare plata efectuata, identitatea ta va fi verificata folosind cel putin doi factori de autentificare. 

Adica, in majoritatea situatiilor, dupa ce efectuezi o plata, aceasta va trebui confirmata si in aplicatia de banking. 

Cum simplifici procesul cand platesti parcarea prin yeParking? 

Intelegem ca masura aceasta ne ajuta sa facem cumparaturi  mai sigure, dar un dezavantaj este ca procesul de plata va fi de doua sau trei ori mai lung, chiar si in situatiile in care suma platita nu este mare.  

Pentru asta, ca sa dureze mai putin orice plata faci cu yeParking,noi iti recomandam sa faci  top-up in contul tau. Este foarte usor si vei scapa de disconfortul de a-ti verifica identitatea de fiecare data. Cum functioneaza?

  • Faci TOP UP cu mai multi parkcoins intr-o singura tranzactie.
  • Acestia raman salvati in contul tau yeParking si ii folosesti oricand ai nevoie pentru a plati parcarea.
  • Castigi timp si nu mai confirimi fiecare micro tranzactie in aplicatia de banking.

In cazul in care nu stii cum sa castigi mai multi pK si sa faci top-up, iti aratam aici: 

payment services directive top up yeparking

Daca ai intrebari, scrie-ne si iti vom raspunde in cel mai scurt timp. 🙂 

In concluzie, faptul ca ne vom bucura de plati mai sigure prin Payment Services Directive este un lucru bun . Siguranta tranzactiilor este importanta, cu atat mai mult acum cand tendinta de a plati online, cu cardul sau chiar cu telefonul creste constant. 

Apropo, stiai ca poti plati parcarea la aeroportul din Cluj Napoca prin yeParking? Tot ce trebuie sa faci este sa iti creezi un cont. Iti ia mai putin de 2 minute si apoi poti plati parcarea in siguranta prin intermediul aplicatiei! 

—–

Tu ai auzit despre PARKSHARING? Daca nu, descopera beneficiile si comunitatea, pe yeParking.ro

Vrei sa fii la curent cu toate noutatile legate de parcari? Urmareste-ne activitatea si pe Facebook/ Instagram/ Linked In.