Ai visat vreodata la o parcare inteligenta la pretul unui abonament de telefon?

Beneficiile sistemului Park In Cloud pentru afacerea ta

Beneficiile sistemului Park In Cloud pentru afacerea ta 

Ai visat vreodata la o parcare inteligenta la pretul unui abonament de telefon? 

Te-ai intrebat cum un sistem de smart parking poate aduce beneficii business-ului tau?
Ei bine, iata cum modulul Park In Cloud by yeParking poate transforma parcarile tale private intr-o afacere profitabila!

Beneficiile sistemului Park In Cloud pentru afacerea ta

Informatii in timp real pentru o administrare eficienta:

Cu peste 60% din soferi care renunta la cautarea unui loc de parcare, pierderile de incasari sunt inevitabile. Cu modulul Park In Cloud, beneficiezi de informatii in timp real despre volumul traficului si incasarile din parcarea ta. Descopera orele de varf, evita aglomeratiile si optimizeaza eficient resursele parcarilor tale pentru a creste eficienta administrativa.

Optimizare a veniturilor cu pana la 30%:

Principala provocare pentru parcarile private este optimizarea veniturilor. Modulul Park In Cloud iti ofera posibilitatea de a-ti gestiona resursele eficient si de a creste veniturile cu pana la 30%. Ofera soferilor informatii actualizate despre disponibilitatea locurilor de parcare, incurajandu-i sa aleaga parcarile tale in detrimentul concurentei.

Mai multa vizibilitate cu comunitatea yeParking:

Cu peste 13,000 de membri, comunitatea yeParking este o oportunitate unica de a-ti creste vizibilitatea. Instalarea modulului Park In Cloud face ca parcarea ta sa devina vizibila pe harta yeParking, oferind acces tuturor soferilor care utilizeaza aplicatia pentru a gasi locuri de parcare. Fii parte dintr-o comunitate activa si atrage noi clienti prin expunerea la nivel local si regional.

Transformarea digitala a parcarii tale este la doar un pas distanta! 

Prin integrarea modulului Park In Cloud, vei avea acces la informatii esentiale, vei optimiza veniturile si vei beneficia de vizibilitate extinsa in cadrul comunitatii yeParking.

Daca vrei sa faci pasul spre digitalizare si sa te alaturi comunitatii yeParking, trimite-ne un mesaj. 

Hai sa identificam impreuna cele mai bune solutii pentru transformarea parcarii tale intr-o sursa de venit constanta.
Descopera beneficiile si comunitatea PARKSHARING pe www.yeParking.ro  Fii la curent cu noutatile legate de parcari urmarindu-ne pe Facebook/Instagram/LinkedIn