yeParking Resolutions pentru anul 2023 – part 1

Un nou an incepe, si cu el multe asteptari si provocari. Un nou an in care dorim ca dezvoltarea sa aiba pasi rapizi, si un nou an in care vrem sa contribuim activ pentru ca acest concept sa devina o realitate. 

Dupa cum bine stiti, este un obicei in intreaga lume sa ne propunem aumite goal-uri atunci cand incepe un nou an, iar la noi nu este o exceptie.

De aceea, vrem si noi sa impartasim cu voi ce resolutions ne-am propus pentru acest nou an si vrem sa va alaturati si voi in aceste demersuri pentru un trafic mai bun, o experienta de parcare eficienta si o comunitate care se ajuta mereu.

Asa ca haideti sa vedem ce se va intampla in 2023

Trafic mai bun

Simplu dar nu neaparat usor, traficul mereu poate fi imbunatatit. Ce ne dorim acest an este sa continuam sa fim creativi si sa dezvoltam in continuare si cu ajutorul tehnologiei, solutii pentru un trafic mai bun.

Toate acestea impreuna cu comunitatea noastra. 

Sa ne folosim de tehnologia pentru a imbunatati experienta de parcare

Tehnologia este un cutit cu doua taisuri, poate fi negativa, dar daca se foloseste corespunzator poate fi cea mai buna prietena de-a noastra.

In acest an nou vrem sa continuam sa ne folosim de ea pentru a dezvolta ParkInCloud mai departe si pentru a oferi cat mai multor soferi aceasta optiune.

Sa nu existe stress legat de parcare 

Ar fi de vis, nu? Inca de la inceput ne-am dorit sa dispara acest stress nenecesar, dar cu totii stim ca unele lucruri nu le putem controla.

Am dori acest an sa ajutam pe cat mai multi sa scape de stresul parcarii, de a nu sti unde poti stationa si unde nu, si sa ai mereu optiuni. 

Daca vrei si tu sa ni te alaturi in aceste resolutions, descarca yeParking aici si da-ne de stire! :).

Si daca vrei sa afli pe ce parcari poti plati de pe telefon, citeste aici.