yeParking Resolutions pentru anul 2023 – part 2

Deoarece 3 resolutions nu ne ajung, ne-am propus inca doua pe care le vei afla in acest articol 😀.

Pentru ca acest an continuam sa lucram pentru a oferi o experienta cat mai buna soferilor si pentru a contribui la promovarea unei mobilitati mai sustenabile si mai eficiente, in aceasta a doua parte a articolului, vei afla despre doua importante rezolutii:

Sa continuam sa crestem aceasta comunitate

Inca un goal pe care ni l-am propus de la inceput. Nu doar dorim ca multi mai multi soferi sa se bucure de confortul de a valida sau a plati parcarea direct de pe telefon, dar vrem sa si afle cat mai multa lume ca se poate parca pe locurile de parcare libere, in-un mod neabuziv.

Sunt deja mii de oameni dispusi sa-si imparta locurile de parcare cu cine are nevoie de el.

Sa puteti plati de pe telefon la cat mai multe parcari

De cand am dezvoltat Park In Cloud am dorit ca multe parcari sa permita plata direct de pe telefon pentru a oferi o experienta cat mai convenabila soferilor.

Acest lucru ne permite sa parcam, sa validam sau/si sa platim fara a fi nevoiti sa cautam monede sau sa utilizam mijloace de plata traditionale. Asta inseamna confort plus tehnologie.

Perspectivele pentru viitor: Vrem sa continuam sa ne concentram pe cresterea comunitatii de parksharing, dezvoltarea de noi parteneriate si imbunatatirea serviciilor oferite.

Dorim ca soferii sa aiba o experienta cat mai buna si sa contribuim la promovarea unei mobilitati mai sustenabile si mai eficiente.

Asa ca alatura-te si tu goal-urilor noastre si hai sa construim impreuna cea mai mare comunitate de parksharing!

Afla mai multe aici: www.yeparking.ro Citeste prima parte a articolului aici: https://yeparking.ro/stories/yeparking-resolutions-pentru-anul-2023/