yeParking deschide în Iași și Oradea

Iași și Oradea. Două orașe în plină dezvoltare. Cu dezvoltarea urbană apare însă și problema locurilor de parcare. Tocmai de aceea, yeParking vine în sprijinul locuitorilor, dar și a autorităților cu cea mai revoluționară soluție. Modernă. Și simplu de folosit. 

De ce yeParking?

yeParking este o aplicație GRATUITĂ care adună o comunitate cu mii de conducători auto, dispuși să își distribuie locurile de parcare atunci când nu le folosesc. La rândul lor pot parca gratuit pe sute de locuri disponibile în yeParking. 
yeParking poate fi instalată pe ambele sisteme de operare : Android și iOS. 

Ce beneficii au șoferii care își distribuie locul de parcare? 

Conducătorii auto, care ajută comunitatea oferind un loc de parcare, sunt recompensați cu monede virtuale (parkCoins), cu care pot beneficia de reduceri la diverse produse și servicii ale partenerilor noștri, precum si reduceri la parcări private ce au inceput sa se listeze in comunitate. Prima dintre ele este Parcarea Aeroportului din Cluj-Napoca.

Pe această cale, lansăm invitație deschisă doritoarilor din Iași sau Oradea să ni se alăture, să susțină comunitatea activ, înrolându-se în sistemul de parteneriate yeParking: https://yeparking.ro/partners. precum si in sistemul de parcari private yeParking https://yeparking.ro/private-parking-lots

“Este foarte important să vorbim la modul cel mai serios, în 2020, de digitalizare și soluții moderne. Mai ales în contextul actual. Dar aceste lucruri nu pot fi făcute fără implicare și din partea societății civile. De aceea, noi credem în puterea și bunul simț al comunității. Am venit cu această soluție cu speranța rezolvării unei probleme cu care ne confruntăm zilnic. Iași și Oradea completează lista orașelor unde yeParking va deveni prietenul șoferilor, așa cum se întâmplă deja la Cluj și Brașov. Planurile noastre de dezvoltare cuprind și restul orașelor mari din România”, a declarat Mihai Lodoabă, co-fondator și CEO yeParking. 

În cele două orașe se prefigurează deja provocări privind suficența locurilor de parcare. Potrivit unui studiu al Consiliului Concurenței, la Iași 5 șoferi se bat pe un loc de parcare. În timp ce în Oradea există 17 mii de parcări domiciliare la aproape 80 de mii de autoturisme care circulă pe străzi. 


Leave a Reply