yeParking deschide in Iasi si Oradea

Iasi si Oradea. Doua orase in plina dezvoltare. Cu dezvoltarea urbana apare insa si problema locurilor de parcare. Tocmai de aceea, yeParking vine in sprijinul locuitorilor, dar si a autoritatilor cu cea mai revolutionara solutie. Moderna. Si simplu de folosit. 

De ce yeParking?

yeParking este o aplicatie GRATUITA care aduna o comunitate cu mii de conducatori auto, dispusi sa isi distribuie locurile de parcare atunci cand nu le folosesc. La randul lor pot parca gratuit pe sute de locuri disponibile in yeParking. 
yeParking poate fi instalata pe ambele sisteme de operare : Android si iOS. 

Ce beneficii au soferii care isi distribuie locul de parcare? 

Conducatorii auto, care ajuta comunitatea oferind un loc de parcare, sunt recompensati cu monede virtuale (parkCoins), cu care pot beneficia de reduceri la diverse produse si servicii ale partenerilor nostri, precum si reduceri la parcari private ce au inceput sa se listeze in comunitate. Prima dintre ele este Parcarea Aeroportului din Cluj-Napoca.

Pe aceasta cale, lansam invitatie deschisa doritoarilor din Iasi sau Oradea sa ni se alature, sa sustina comunitatea activ, inrolandu-se in sistemul de parteneriate yeParking: https://yeparking.ro/partners. precum si in sistemul de parcari private yeParking https://yeparking.ro/private-parking-lots

“Este foarte important sa vorbim la modul cel mai serios, in 2020, de digitalizare si solutii moderne. Mai ales in contextul actual. Dar aceste lucruri nu pot fi facute fara implicare si din partea societatii civile. De aceea, noi credem in puterea si bunul simt al comunitatii. Am venit cu aceasta solutie cu speranta rezolvarii unei probleme cu care ne confruntam zilnic. Iasi și Oradea completeaza lista oraselor unde yeParking va deveni prietenul soferilor, asa cum se intampla deja la Cluj si Brasov. Planurile noastre de dezvoltare cuprind si restul oraselor mari din Romania”, a declarat Mihai Lodoaba, co-fondator și CEO yeParking. 

In cele doua orase se prefigureaza deja provocari privind suficenta locurilor de parcare. Potrivit unui studiu al Consiliului Concurentei, la Iasi 5 soferi se bat pe un loc de parcare. In timp ce in Oradea exista 17 mii de parcari domiciliare la aproape 80 de mii de autoturisme care circula pe strazi. 


Leave a Reply