Vrem Smart-Parking si aici!

Sistemul Smart-Parking este o necesitate in 2024. Intr-o lume in care parca avem tot mai putin timp pentru noi, cu totii apreciem timpul castigat. Exista, asadar, anumite locatii care se aglomereaza permanent sau periodic si in care ar fi apreciate imbunatatiri in acest sens. Vrem Smart-Parking in mai multe cartiere din Cluj-Napoca. Hai sa nu mai stam la cozi inutile in parcari cand putem avea solutii moderne.

Vrem Smart-Parking in toate cartierele din Cluj-Napoca! 

Iata cateva locatii unde ar fi super-smart sa fie smart-parking, insa din motive independente de noi – in ciuda tuturor eforturilor noastre – implementarea de solutii smart, moderne si la indemana, nu este permisa: 

BT Arena – Cluj-Napoca : O locatie extrem de populara clujenlior, in special in sezonul evenimentelor sportive. 

Constienti fiind de importanta unei parcari smart intr-o astfel de locatie, cei de la BT Arena au fost printre primii care si-au aratat intentia de a-si moderniza si eficientiza sistemul de acces in parcare prin tehnologia yeParking. Aceasta solutie este portrivita clujenilor amatori sau pasionati de evenimente sportive, dar si celor care vor sa faca o plimbare prin parc. Aceasta deschidere a locatiei pentru solutiile noastre a fost mereu apreciata. Din motive care nu tin de noi, insa, ci de furnizorul serviciilor de control acces, acest lucru este imposibil, desi infrastructura necesara exista. 

Platinia Shopping Center – Cluj-Napoca: O alta locatie des vizitata de clujeni, mai ales dupa recentele modificari infrastructurale.

Platinia este o locatie relativ noua, cu o deschidere vizibila spre smart-solutions. Fiind un centru comercial, traficul in parcare este unul constant, indiferent de zilele saptamanii. Astfel, nevoia unui sistem smart de parcare este una reala. Din pacate, insa, la fel ca in cazul BT Arena, aceasta locatie are acelasi sistem de control acess in parcare. Asta inseamna ca furnizorul serviciilor de parcare nu permite tranzitia la smart-parking , indiferent de propunerile locatiei.

Club Transilvania – Cluj-Napoca: Locatie pentru activitati sportive

Datorita faptului ca aceasta locatie se afla intr-o zona mai indepartata de centrul orasului, spatiul de parcare este un aspect extrem de important. Era ghiseelor de plata a apus de mult. Soferii prefera sa achite direct de pe telefon, fara sa mai piarda timp pretios in parcare. Club Transilvania si-a exprimat dorinta de a moderniza sistemul de parcare cu o solutie smart, insa, din nou, acest lucru nu a fost acceptat de catre furnizorul serviciilor de acces. 

Mai jos vom lasa cateva exemple de locatii in care ar fi super-smart sa fie Smart-Parking. E de necrezut cum un oras atat de modern, are inca sisteme de parcare atat de invechite. Citeste mai multe in ultimul nostru articol. Hai sa avem Smart-Parking in toate cartierele din Cluj-Napoca: 

  • The Office (Marasti)
  • Sigma Shopping Center (Zorilor) 
  • Grand Hotel Napoca (Grigorescu)
  • Bosch Engineering Center
  • Parking Baisoara (Gheorgheni) 
  • Central Cluj-Napoca (Centru) 

Noi am vrea Smart-Parking si aici, dar ramane de vazut daca acest lucru va fi permis. 

Pana atunci, daca stii vreo parcare privata care are nevoie de un sistem smart de acces, da-ne de stire. Trimite-ne un mail pe community@yeparking.ro si vom arata ca se poate!

Hai sa facem Clujul super-smart impreuna!