Vrem parcare si aici!

In anul 2024, automatele de plata pentru parcare sunt la fel de utile ca si telefonul fix. Clujenii pierd deja prea mult timp in trafic, ca sa-si permita sa mai piarda si la cozile din parcari. Asadar, vrem parcare si aici!

Nu mai sta la cozi, achita direct de pe telefon! 

Te-ai saturat sa pierzi momente importante invartindu-te dupa un automat de plata? Si ce faci atunci cand gasesti unul si e stricat? Cu totii vrem sa ajungem cat mai repede acasa dupa o zi lunga. Nu ne permitem sa ne invartim minute in sir dupa automate stricate sau care accepta doar plata numerar, in era digitala.

Daca ai fost vreodata in situatia de a astepta minute in sir la automatul de plata a parcarii, yeParking este solutia! Iti permite sa platesti parcarea direct de pe telefon, fara a mai fi nevoie sa stai la cozi interminabile. Nu mai pierde momente importante din cauza sistemelor invechite de parcare. 

Cum functioneaza yeParking?

  1. Descarca aplicatia: Instaleaza yeParking din App Store sau Google Play.
  2. Descopera parcarea in aplicatie: Vezi toate parcarile disponibile ale partenerilor yeParking.
  3. Parcheaza rapid: Introdu numarul de inmatriculare in aplicatie.
  4. Plateste rapid si sigur: Cand te-ai hotarat sa pleci,  efectueaza plata direct din aplicație. Iti poti salva cardul pentru plati mai rapide.
  5. Paraseste parcarea.

Beneficii ale folosirii yeParking:

  • Accesibil și Gratuit: Descarcarea și utilizarea aplicației sunt gratuite. Plătești doar tariful de parcare.
  • Decongestioneaza locatiile de parcare: Folosind yeParking, vei elibera locurile de parcare mai rapid, reducand aglomeratia din parcari.
  • Rapiditate si Confort: Nu mai trebuie sa te stresezi cu monede sau sa stai la coada. Totul se rezolva rapid si eficient.

Pentru Proprietarii de Parcari:

Daca detii o parcare, poti lista locatia ta in aplicatie. Astfel, vei valorifica spatiile tale de parcare si vei atrage mai multi soferi prin comunitatea yeParking.

Exemple de situatii in care avem nevoie de parcare rapida:

  • La supermarket: Dupa o sesiune de cumparaturi, poti plati parcarea in timp ce incarci bagajele in portbagaj. Iulius Mall este cel mai bun exemplu!
  • La spital sau clinici private: In momente de urgenta medicala, fiecare minut conteaza. Folosind yeParking, economisesti timp si poti ajunge rapid acolo unde ai nevoie.
  • La birou sau la scoala: Nu vrei sa intarzii la munca sau la cursuri, iar atunci cand mergi spre casa, vrei sa ajungi cat mai repede. Nu mai pierde timp la automatele de parcare.
  • La stadioane sau sali polivalente: Cand mergi la un meci sau la un eveniment sportiv, vrei sa ajungi cat mai repede in mijlocul actiunii. Iar atunci cand pleci, nu vrei sa mai pierzi zeci de minute pana parasesti parcarea.

Descopera yeParking astazi si bucura-te de o experienta moderna si rapida de parcare!