Parcare Ieftina Cluj aproape de centru

Unde gasesti parcare ieftina in Cluj aproape de centru


Vara, cu toate festivalurile ei, concediile si escapedele de weekend, atrage in Cluj sute de turisti. Daca esti sofer, cel mai probabil te gandesti constant unde poti sa iti lasi masina, in special cand nu cunosti orasul prea bine. Vezi unde gasesti parcare ieftina in Cluj si lasa o parte din griji acasa! 

Cautarea unui loc de parcare intr-un oras pe care nu il cunosti implica mult invartit pe tot felul de stradute stramte si intortocheate, niste certuri cu GPS-ul si o dorinta arzatoare sa-ti poti face masina atat de mica incat sa o bagi in buzunar si sa scapi de tot stresul.

Te regasesti in situatia asta? Stai linistit, toti am fost acolo la un moment dat. Daca vii vara asta in Cluj, bucura-te de concediu si festivaluri, cu parcarea te ajutam noi.

Optiuni de parcare ieftina in Cluj, aproape de centru: 

1. BT Arena 

BT Arena se afla la o aruncatura de bat de Parcul Central, una dintre cele mai populare zone pentru relaxare. Parcarea este una subterana, cu acces de pe Aleea Stadionului si are o capacitate de 450 de locuri de parcare. 

Tariful de stationare este de… esti pregatit sa auzi asta? 1 leu/ ora. 

Este o parcare sigura si bine semnalizata. In plus, daca iti lasi masina acolo, poti ajunge cu usurinta in Piata Muzeului sau in Piata Unirii, in mai putin de 10-15 minute de mers pe jos. 

2. Platinia Shopping Center

Platinia Shopping Center este unul dintre cele mai noi centre comerciale din Cluj-Napoca, iar ca orice alt centru comercial, vine si cu o parcare cu o capacitate generoasa.

Cea mai buna parte? Primele 2 ore ai parcare gratuit. Fie ca vrei sa dai o fuga prin magazine, sa stai la o cafea pe una dintre terase sau chiar sa dai o fuga pana in Parcul Central, scapi de grija cautarii de parcare si de tarifele de pana la 7 lei/h in zona centrala. 

Sfat: Iti recomandam totusi sa nu pierzi notiunea timpului. Dupa ce trec cele 2 ore gratuite, parcarea se tarifeaza cu 10 lei. 

3. Platoul Salii Sporturilor Horia Demian 

Parcarea se afla in proximitatea Parcului Babes si la mai putin de 10 minute de mers pe jos de Parcul Central si Cluj Arena.  Este o parcare destul de sigura, si, un lucru nu foarte des intalnit in Cluj, gratuita

In weekend tinde sa fie mai aglomerata, iar in ultima perioada a fost folosita ca centru Drive Through pentru vaccinarea anti Covid. Totusi, probabil in curand parcarea va reveni la scopul ei initial, iar daca ajungi prin Cluj este bine sa stii de ea. 

4. yeParking – parcare ieftina in Cluj cu ajutorul parksharing-ului

Daca esti turist in Cluj sau pur si simplu iti doresti sa nu mai pierzi minute in sir in cautarea unui loc de parcare, descarca-ti aplicatia yeParking! Gasesti pe harta interactiva a parcarilor locul de parcare de care ai nevoie, inclusiv aproape de centrul orasului sau de alte puncte de interes.

Ti-am dezvaluit cele mai importante ponturi legate de unde gasesti parcare ieftina in Cluj. Speram sa iti fie de ajutor! 

P.S. Daca stii si tu alte ponturi de parcare, lasa-ne un comentariu mai jos. 

_____

Tu ai auzit despre PARKSHARING? Daca nu, descopera beneficiile si comunitatea, pe yeParking.ro

Vrei sa fii la curent cu toate noutatile legate de parcari? Urmareste-ne activitatea si pe FacebookInstagramLinked In.

Photo by Sorin Gheorghita on Unsplash