Tehnologia ne-a apropiat de Sarbatorile Pascale

In preajma Sarbatorilor Pascale, cand incarcatura traditionala si spirituala a fost si mai mare fata de o perioada obisnuita din an, echipa yeParking a indemnat comunitatea sa renunte la vizitele directe si sa se foloseasca de noua tehnologie pentru a le ura celor dragi: “Paste Fericit!”. 


In contextul actual, in plina pandemie de COVID-19, a fost foarte importanta o campanie de constientizare a importantei distantarii sociale. Le am si prezentat oamenilor cum pot sa fie apropiati de cei dragi chiar si de la mii de kilometri distanta. 


Cele mai populare aplicatii folosite in aceasta perioada au fost Skype, Whatsapp sau Facebook Messenger. 

Mesajul a fost propagat, in mediul online, prin intermediul canalelor noastre sociale si de catre Mircea Bravo, Ionut Rusu, Nicu Bendea, dar si Andrei Verestiuc.

Timp de aproape o saptamana acestia au tranmis mesaje video. Acestea au ajuns la peste 40 de mii de persoane, care au inteles ca putem sa fim apropiati si de la distanta.
Unii dintre ei au facut chiar si demonstratii si au aratat oamenilor cum sunt aproape de familii, chiar si de la distanta.
“Trebuie sa ramanem unde suntem acum. Tocmai sa avem sarbatori fantastice in anii ce vor veni. Virtual e cel mai sigur”, a fost mesajul transmis de Ionut Rusu.

“Trebuie sa stam acasa. Nu mergem cu udatul de Paste. Nu ciocnim oule cu prietenii. Stam in mediul virtual. Mai bine sa uzi online, decat sa te imbolnavesti offline”, a subliniat si Nicu Bendea. 

Initiativei yeParking s-au alaturat si tinerii de la Asociatia Studentilor Sectiei de Marketing din Cluj-Napoca, dar si cei de la Fundatia Motivation. 

Leave a Reply