Tehnologia ne-a apropiat de Sărbătorile Pascale

În preajma Sărbătorilor Pascale, când încărcătura tradițională și spirituală a fost și mai mare față de o perioadă obișnuită din an, echipa yeParking a îndemnat comunitatea să renunțe la vizitele directe și să se folosească de noua tehnologie pentru a le ura celor dragi: “Paște Fericit!”. 
În contextul actual, în plină pandemie de COVID-19, a fost foarte importantă o campanie de conștientizare a importanței distanțării sociale, dar și să le prezentăm oamenilor cum pot să fie apropiați de cei dragi chiar și de la mii de kilometri distanță. 
Cele mai populare aplicații folosite în această perioadă au fost Skype, Whatsapp sau Facebook Messenger. 

Mesajul a fost propagat, în mediul online, prin intermediul canalelor noastre sociale și de către Mircea Bravo, Ionuț Rusu, Nicu Bendea, dar și Andrei Vereștiuc. Timp de aproape o săptămână aceștia au tranmis mesaje video. Acestea au ajuns la peste 40 de mii de persoane, care au înțeles că putem și apropiați și de la distanță.
Unii dintre ei au făcut chiar și demonstrații și au arătat oamenilor cum sunt aproape de familii, chiar și de la distanță.
“Trebuie să rămânem unde suntem acum. Tocmai să avem sărbători fantastice în anii ce vor veni. Virtual e cel mai sigur”, a fost mesajul transmis de Ionuț Rusu. 
“Trebuie să stăm acasă. Nu mergem cu udatul de Paște. Nu ciocnim oule cu prietenii. Stăm în mediul virtual. Mai bine să uzi online, decât să te îmbolnăvești offline”, a subliniat și Nicu Bendea. 

Inițiativei yeParking s-au alăturat și tinerii de la Asociația Studenților Secției de Marketing din Cluj-Napoca, dar și cei de la Fundația Motivation. 

Leave a Reply