Șlagărele parcării

Revenim cu o serie muzicală de relaxare… în căutare de parcare. Pentru atunci când cauți parcare înainte să fii membru al comunității noastre. Te invităm să le cânți cu noi:

1.Parcograf

Ne cântă cu multă energie despre durerile parcării. Fie că e atunci când îți găsești locul ocupat, fie că e atunci când parchezi departe și durează mult până ajungi de la mașină, pe acest album găsești titluri pentru tine.

2.Parking´s dreams

Cu hit-ul pe care îl ascultăm de fiecare dată când pornim cu mașina în oraș: UNDE parchez.

3.Arctic parkings

Un hit de ascultat atunci când nu știi nimic despre locul pe care ai vrea să parchezi și ți-e teamă de amenzi: Do I wanna park?

4.Parcaziții

Direct din colțul blocului – singurul loc unde am mai găsit parcare!

5.Parkinna

Un hit internațional, dar mai răsunător pe meleagurile noastre, care nu mai are nevoie de cuvinte: WIPER IS UP, cu mesajul clar „move your car”!

6.Parcallica

Știți concentrarea aia din timpul căutării unui loc de parcare într-o zonă aglomerată? Un hit despre atunci când cauți locuri și parchezi de cum găsești: SEEK AND OCCUPY!

7. Doinele parcării

Doina parcării este o creație lirică, vocală sau instrumentală, specifică poporului român, în care autorul necunoscut își exprimă în mod direct sentimentele de dor, de jale în legătură cu lipsa de parcare.

8.Parcări vechi

Cu o abordare inspirată din ritmuri de parcări orientale, albumul vine cu toate cele mai cunoscute titluri din momentele în care petrecerea timpului în căutare de loc se încinge.

9.Subparcati

O combinație între ospitalitatea autohtonă și simțul proprietății: BALADA PARCĂRII!

10.Șlagăre (punct)

Titluri „de aur”, ce mișcă orice șofer, indiferent de vârstă. Ascultă-le ca pe un vin vechi, dar nu fără să ai acces la o abordare mai proaspătă a parcării.


Leave a Reply