Plata Parcarii in Cluj-Napoca – Cum ne mai pierdem din timp, tot pe banii nostri

Sau de ce se incapataneaza statul sa creeze de la zero aplicatii sau sisteme cand ar putea colabora cu afaceri romanesti care deja se ocupa de asta. In caz ca nu v-ati dat seama inca, facem referire la noul sistem pentru plata parcarii al Primariei din Cluj-Napoca.

Ce se intampla cu plata online a parcarii in Cluj-Napoca?

Ca antreprenori, dar si ca oameni simpli, ne-am obisnuit deja sa nu ne ajute statul in nici un fel. Ce se intampla atunci cand, ei bine, ne incurca? Exact asta se intampla in ultima perioada in Cluj-Napoca cu noul sistem al primariei pentru plata parcarii online.

Dupa multe plangeri ale soferilor din oras, Ziar de Cluj a scris un articol despre asta. Primaria s-a gandit ca, daca tot pierdem zeci de minute in trafic, mai putem pierde cateva zeci si pentru plata parcarii.

Ce spun soferii din Cluj-Napoca?

Un cetatean povesteste chiar cum si-a pierdut aproape o ora incercand sa achite parcarea. Intai a incercat, in zadar, online, apoi, la sfatul unui politist local s-a dus la automatul de parcare doar ca sa constate ca este nefunctional. Cum este, oare, legal, sa primesti o amenda de parcare, cand e imposibil sa achiti parcarea la automat sau in aplicatia primariei?

Dar mai ales, cum este normal, sa ne pierdem din timp, tot pe banii nostri?

Recenzii la aplicatia primariei

Cum se raporteaza userii la aplicatia primariei? Mai jos am citat niste franturi din recenziile de pe Google Play:

  • ” Extrem de slabă! Nu te poți loga, nu poți plăti, doar probleme „
  • ” Nu mai funcționează aplicatia. Am incercat cu 3 carduri să achit. Acum îmi cere din nou nr de inmatriculare, desi e memorat de 1 an „
  • „La sesizări nu raspunde primaria, Plata cu cardul nu mai funcționează, se pare ca nu rezolva problema la aplicatie am si dovezile cu screenshoot cu erori.”
  • „Nu funcționează!!!!!!! „
  • „Daca nu sunteti in stare sa faceti o aplicatie sa functioneze cum trebui, nu inteleg de ce nu lasati pe altii care au vechime in domeniile astea?!! „

Sunt doar cateva de pe primele doua pagini, dar suficient incat sa ne facem o idee. Pana la urma ce asteptari putem avea de la o aplicatie cu putin peste 2 stele pe Google Play.

Si da, ne-am uitat si la putinele recenzii de 5 stele care sunt din anul 2019. Poate atunci cineva chiar isi dadea interesul sa faca o aplicatie de calitate. Asta e dovada clara ca s-ar fi putut, dar nu s-a vrut.

Cam atat am avut de spus despre aplicatia primariei. Insa seria de bloguri va continua cu subiecte pe tema ‘aplicatii facute pe genunchi’ si mai ales, pe lipsa colaborarii primariei cu afacerile locale, atunci cand este clar, o necesitate.

Tie cat de usoara ti se pare plata online a parcarii in Cluj-Napoca? Lasa-ne parerea ta in comentarii pe Facebook sau Instagram.

Cover designed by Freepik