Servicii de parcare prin abonament: Confort si eficienta cost-efectiva combinate explora noi optiunu de parcare eficiente si convenabile.

Park In Cloud by yeParking – Solutia inovatoare pentru smart parking


Intr-o perioada in care mobilitatea urbana este un subiect tot mai discutat si notiunea de smart cities a depasit stadiul de noutate, ne bucuram sa anuntam inca o premiera de smart parking. Decopera modulul Park In Cloud by yeParking!

Modulul Park In Cloud reprezinta primul pas spre ceea ce numim Open Parking Protocol. Este o solutie inovatoare, care poate transforma orice parking intr-un smart parking cu o investitie minima. 

In viziunea noastra tehnologia, inovatia si comunitatea merg mana in mana. Este firesc ca solutiile digitale sa isi gaseasca locul in viata cotidiana. 

Tocmai de aceea yeParking si-a propus inca de la inceput sa rezolve problema parcarilor cu ajutorul tehnologiei, militand pentru o economie colaborativa, axata pe parksharing. 

Transforma-ti parcarea intr-un smart parking cu modulul Park In Cloud by yeParking

Park In Cloud by yeParking este primul modul pentru smart parking care te ajuta sa iti digitalizezi parcarea cu o investitie minima. Adica, sub 5% din costurile pe care acest tip de investitie le reprezinta in mod normal!

Daca ai un sistem de control acces clasic, care nu iti ofera solutii de digitalizare, instalarea modulului Park In Cloud te va ajuta sa iti transformi parcare intr-un smart parking si sa iti eficientizezi costurile cu un minim efort, fara sa fie nevoie sa schimbi intregul sistem. 

Cum functioneaza Park In Cloud by yeParking? 

Cu ajutorul modulului Park In Cloud poti controla direct din aplicatia yeParking deschiderea si inchiderea barierei. Este o metoda simpla de a-ti automatiza sistemul de parcare si de a renunta la costuri operationale de protectie. 

Ce beneficii iti aduce Park In Cloud? 

  • Este solutia perfecta pentru a-ti digitaliza parcarea cu o investitie minima –  sub 5% din orice alt cost de parcare in cloud 
  • Te ajuta sa eficientizezi sistemul de parking management si iti cresti considerabil veniturile obtinute cu ajutorul parcarii 
  • Iti ofera mai multa vizibilitate in comunitate si iti da ocazia sa te implici in mod activ in imbunatatirea mobilitatii urbane si decongestionarea traficului
  • Te ajuta sa le oferi clientilor tai o experienta de parcare mai buna si mai eficienta, lucru care te va diferentia cu siguranta pe piata 

Cum pot sa obtin modulul Park In Cloud by yeParking? 

Suna bine si vrei si tu modulul Park In Cloud pentru parcarea ta? Nimic mai simplu! Iată ce trebuie să faci: 

  • Cere oferta

Dă-ne un semn, fie pe platformele de socializare, fie printr-un e-mail la yes@yeparking.ro prin care să ne zici că ești interesat de modulul Park In Cloud 

  • Set up & Montare

Noi ne ocupam de toate detalii logistice si montarea Park In Cloud. In acest fel tu ai cu o grija mai putin si te poti bucura doar de beneficii

  • Platesti doar cat folosesti.

Modulul Park In Cloud se contracteaza in custodie si vei plati doar atat cat il folosesti. Mai mult, ai gratuit update-uri pe viata!

O data cu instalarea modulului, parcarea ta va apărea pe harta parcarilor yeParking, castigand vizibilitate si fiind usor de gasit de catre cei 12 000 de soferi care cauta zilnic parcare prin yeParking. 

Esti pregatit sa iti digitalizezi parcarea si sa iti optimizezi costurile cu ajutorul parksharing-ului? Da-ne un semn si te punem pe harta digitala a parcarilor din Romania! 

_____

Tu ai auzit despre PARKSHARING? Daca nu, descopera beneficiile si comunitatea, pe yeParking.ro

Vrei sa fii la curent cu toate noutatile legate de parcari? Urmareste-ne activitatea si pe FacebookInstagramLinked In.