Parcări electrizante – Cum membrii EC-ului s-au bucurat de parcări reduse la Iulius Mall prin yeParking

Cu toții știm cum e când mergi la festivalul tău preferat în alt oraș. Trebuie să te gândești la cazare, la bagaje, la transport, și bineînțeles, la parcare. 

Parcările în Cluj nu sunt tocmai abundente, în special în sezonul de festivale. De aceea Iulius Mall Cluj a decis să le ofere participanților EC reduceri la parcare.

În fiecare an, în perioada EC-ului, pleacă autobuze direct din Iulius Mall către Bonțida. Cei care nu sunt din Cluj și iau autobuz din mall au opțiunea să parcheze acolo și să profite de o reducere consistentă la plata finală. 

În acest sens, a intrat yeParking în scena.

Sistemul Park In Cloud este activ ca metodă de validare și plata parcării încă din luna aprilie la Iulius Mall Cluj Napoca. 

Datorită faptului că este un sistem extrem de adaptabil, aplicația s-a modificat la aceste nevoi și am creat un mic spațiu pentru membrii festivalului. 

Cum? 

Am adăugat în app o secțiune cu un mic banner cu Electric Castle. Utilizatorii doar trebuia să selecteze acel banner, să urce o poză cu brățara festivalului, și reducerea se facea automat. 

Ne bucurăm că sute de oameni s-au simțit bine la festivalul lor preferat fără preocupări despre parcare. 😀