Multumim comunitatii YeParking!

Odata cu intrarea in noul an, suntem plini de recunostinta si entuziasm pentru calatoria care ne asteapta. E prilejul perfect sa reflectam asupra anului precedent si sa ne exprimam aprecierea pentru fiecare dintre voi. Asadar, multumim comunitatii YeParking!


Multumim ca sunteti alaturi de noi in aceasta calatorie si ca ati ales YeParking. Increderea si loialitatea voastra ne inspira, iar faptul ca zi de zi avem toti mai multi utilizatori ne incurajeaza sa venim cu noi idei si colaborari!


In momentele in care cautarea locului
de parcare poate fi o provocare, ne bucuram ca v-am putut fi de ajutor zi de zi. Misiunea noastra este sa simplificam experienta voastra de parcare. Astfel salvam timp pretios pe care il puteti petrece in mod mai placut.


Multumim oamenilor faini ai comunitatii noastre care isi dedica timp pentru a-si impartasi experientele prin recenzii si rapoarte. Fie ca e vorba despre o recenzie buna sau o sugestie constructiva, fiecare contributie joaca un rol important in formarea experientei YeParking.


Astfel, noi, intreaga echipa, am decis ca utilizatorii care au parcat in 2023 de cel putin 50 de ori folosind aplicatia sa fie recompensati cu 50 pK. Un mic cadou din partea noastra pentru un inceput de an mai usor!

Punctele vor fi acordate in decursul lunii Ianuarie.


Anticipam cu nerabdare oportunitatile si provocarile pe care le va aduce noul an. Multumim comunitatii YeParking!

Va dorim un 2024 minunat!