plata parcarii contactless la Aeroportul din Cluj

Soferii FREE NOW adopta plata parcarii contactless la Aeroportul din Cluj!

Sute de soferi parteneri FREE NOW au acceptat sa se alature initiativei yeParking prin care ii incurajam sa evite pe cat posibil contactele nenecesare si sa adopte plata parcarii contactless la aeroportul din Cluj!

Astfel, soferii parteneri FREE NOW si-au instalat aplicatia yeParking si au primit un bonus de 250 parkcoins. Bonusul este valabil 30 de zile si poate fi folosit pentru a achita parcarea la Aeroportul International din Cluj. In acest fel, soferii parteneri FREE NOW au descoperit unul dintre beneficiile aplicatiei yeParking: plata parcarii contactless.

Afla mai multe despre aplicatia FREE NOW!

Plata parcarii contactless la Aeroportul din Cluj, disponibila prin aplicatia yeParking!

De aproape jumatate de an, yeParking a introdus in aplicatie optiunea de a putea plati online tichetul de stationare pentru parcarea Aeroportului din Cluj. Iar de atunci sute de persoane s-au bucurat de aceasta optiune.

Este esential, in contextul pandemic actual, sa incurajam digitalizarea cat mai multor servicii.

Astfel, daca optezi pentru plata in aplicatie a tichetului de parcare, nu mai esti nevoit sa stai la cozile de la automate sau sa pui mana pe bani. Mai mult, salvezi si timp.

Odata introduse datele bancare in aplicatie, acestea sunt salvate si pentru platile viitoare. 

Asadar, trebuie doar sa mai scanezi tichetul de parcare si cu un simplu touch poti parasi parcarea in mai putin de un minut. FARA sa mai cobori din masina. Suna bine, nu-i asa?

In plus, avem inca o surpriza pentru tine! In cazul in care ai acumulat mai multi parkcoins, pe care nu ai reusit sa ii folosesti, le poti prelungi valabilitatea. Cum faci asta? Cu un simplu TOP UP, indiferent de valoarea acestuia! Valabilitatea punctelor se va prelungi automat cu cat 30 de zile. How cool is that?! 

Descarca si tu in aplicatia si descopera toate beneficiile pe care ti le ofera!

Fii parte din comunitatea care schimba mentalitati! 

_____

Tu ai auzit despre PARKSHARING? Daca nu, descopera beneficiile si comunitatea, pe yeParking.ro

Vrei sa fii la curent cu toate noutatile legate de parcari? Urmareste-ne activitatea si pe FacebookInstagramLinked In.