Cum foloseste o comunitate din Brasov aplicatia yeParking

Cum foloseste o comunitate din Brasov aplicatia yeParking pentru gestionarea parcarilor

Aplicatia yeParking a aparut din dorinta de a rezolva problema cu parcarile de la bloc, dintr-un cartier din Cluj-Napoca. 

Doi ani si multe provocari mai tarziu, o comunitate de locatari din Sanpetru, Brasov, s-a decis sa foloseasca aplicatia tocmai in acest scop: pentru a-si gestiona mai usor parcarile private din ansamblul rezidential. 

Care e povestea lor si cum au pus ideea in aplicare? 

Intr-un ansamblu rezidential, proprietarii locurilor de parcare se trezesc de multe ori cu parcarea ocupata, mai ales daca nu exista bariera care sa restrictioneze accesul. 

Cele mai mari provocari cu care s-au confruntat locatarii din Sanpetru, Brasov: 

  • Vizitatorii nu aveau unde sa parcheze si adesea erau nevoiti sa ocupe un loc de parcare privat 
  • Fiind in apropierea unui drum public, adesea alti soferi din afara ansamblului rezidential ocupau locurile de parcare ale rezidentilor 

De ce au ales sa puna ideea in aplicare? 

Unul dintre locatarii ansamblului rezidential a propus folosirea aplicatiei yeParking ca solutie pentru gestionarea mai usoara a locurilor de parcare. Astfel incat: 

  • Vizitatorii sa stie in timp real ce locuri de parcare sunt disponibile, fara a incurca pe nimeni 
  • Proprietarii locurilor de parcare se bucura de beneficii puse la dispozitie de parteneri si sa castige o mica rasplata de fiecare data cand locul lor de parcare este folosit

Nici reactiile nu au intarziat sa apara: 

Noi aplaudam initiativa lor! Ne bucura sa vedem ca tot mai multe comunitati de locatari vor sa adopte solutii moderne pentru a gestiona mai usor locurile de parcare din ansamblul lor rezidential.

Este despre comunicare si ajutor reciproc, iar aplicatia yeParking ofera un cadru organizat care o data implementat te va scapa de postarile de tip ”cine are un loc de parcare disponibil pentru cateva ore?”, care apar des pe grupurile de locatari. 

Crezi ca aceasta solutie este potrivita si pentru comunitatea ta de la bloc? Da-ne un semn si iti oferim suportul de care ai nevoie pentru a pune ideea in aplicare. Crestem impreuna singura comunitate de parksharing din tara! 

_____

Tu ai auzit despre PARKSHARING? Daca nu, descopera beneficiile si comunitatea, pe yeParking.ro

Vrei sa fii la curent cu toate noutatile legate de parcari? Urmareste-ne activitatea si pe FacebookInstagramLinked In.