Cerere Parcari Oradea

Ce cartiere au nevoie de mai multe parcari in Oradea?

Administratia orasului a facut eforturi constante spre rezolvarea problemei, dar se pare ca inca nu sunt suficiente parcari in Oradea. Cel putin, asta ne arata studiul pe care l-am realizat impreuna cu comunitatea yeParking.

Locurile de parcare de resedinta se obtin cu greu, pe baza unei cereri la serviciul de parcari Oradea si nu e de mirare ca multi soferi raman fara optiuni de parcare in cartierele unde locuiesc. 

Din cauza parcarilor insuficiente, soferii care beneficiaza de loc de parcare de la primarie, il gasesc adesea ocupat. In Oradea,  pana la ora 17 toate locurile de parcare de resedinta sunt “la liber” pentru orice sofer. Totusi, dupa ora 17 acestea “reintra” in posesia celui care plateste abonament. Doar ca adesea cei care parcheaza pe ele pierd putin notiunea timpului.

Probabil unul dintre cele mai neplacute lucruri cand te intorci de la munca este sa iti gasesti locul de parcare ocupat abuziv, iar soferul sa nu fi lasat nici macar un numar de telefon. Asadar, ce solutii exista? 

Iata ce cartiere au nevoie de mai multe parcari in Oradea:

Solutia nu este intotdeauna sa construim noi locuri de parcare, ci sa invatam sa le utilizam la maximum pe cele care exista. 

Parksharing-ul este o solutie prin care soferii se pot implica activ in rezolvarea problemei locurilor de parcare. Cum poti sa ajuti? Daca ai un loc de parcare care sta nefolosit ore intregi cat esti la job si vrei sa ai mai mult control asupra lui, listeaza-l pe yeParking! Iata ce beneficii ai: 

  • Ajuti alti soferi aflati in cautarea unui loc de parcare sa reduca timpul petrecut in trafic
  • Te bucuri de oferte si reduceri exclusive la partenerii yeParking 
  • Tu faci regulile – iti setezi singur programul, esti notificat cand cineva parcheaza pe locul tau si reduci considerabil situatiile in care parcarea ta este ocupata abuziv 
  • La randul tau, gasesti mai usor un loc de parcare cand ai nevoie

Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in trafic! Ajuta-ne sa deblocam mai multe locuri de parcare in Oradea. Impreuna construim cel mai mare parking digital din Romania. 

Tu ai auzit despre PARKSHARING? Daca nu, descopera beneficiile si comunitatea, pe yeParking.ro

Vrei sa fii la curent cu toate noutatile legate de parcari? Urmareste-ne activitatea si pe FacebookInstagramLinked In.