Locuri de parcare in Iasi

Ce cartiere au nevoie de mai multe locuri de parcare in Iasi?

Faptul ca nu sunt suficiente locuri de parcare in Iasi nu este neaparat o surpriza. Aproximativ 11 autoturisme sunt inmatriculate la un loc de parcare de resedinta. Asadar, ce e de facut? Afla o solutie la indemana comunitatii prin care putem imbunatati situatia! 

O strategie buna de gestionare a locurilor de parcare este obligatorie pentru fiecare oras. Totusi, inca pare ca nu s-a gasit solutia potrivita. In Iasi si in multe alte orase din tara, masinile sunt parcate de o parte si de alta a drumului, in spatii amenajate si nu prea, printre blocuri si pe alei. 

Una dintre problemele cu care se confrunta majoritatea soferilor este faptul ca locurile de parcare de resedinta sunt putine si se obtin greu. Asadar, multi dintre ei ajung sa isi parcheze masina pe unde apuca, din lipsa de alternative. 

Vezi mai jos ce cartiere au nevoie de mai multe locuri de parcare in Iasi: 

Exista vreo solutie magica pentru a rezolva aceasta problema? Cel mai probabil nu. Dar un mix de actiuni,  precum construirea unor noi locuri de parcare si utilizarea mai eficienta a spatiilor de parcare existente poate fi un inceput bun. 

Cum poti sa ajuti? 

Ai un loc de parcare care sta nefolosit ore intregi cat esti la job? Listeaza-l pe yeParking si ajuta zilnic zeci de soferi sa gaseasca parcare mai usor. 

In plus, iata ce alte beneficii mai ai:

  • Beneficiezi de oferte si reduceri exclusive, oferite de partenerii yeParking
  • Gasesti la randul tau alte locuri de parcare cand ai nevoie 
  • Ai control total asupra locului de parcare – iti setezi singur programul, esti notificat cand cineva parcheaza pe locul tau si reduci considerabil situatiile in care parcarea ta este ocupata abuziv 

Fii schimbarea pe care vrei sa o vezi in trafic! Ajuta-ne sa deblocam mai multe locuri de parcare in Iasi. Impreuna construim cel mai mare parking digital din Romania! 

Fa-ti acum un cont si bucura-te de beneficii. Bun venit in comunitatea yeParking! 
____

Tu ai auzit despre PARKSHARING? Daca nu, descopera beneficiile si comunitatea, pe yeParking.ro

Vrei sa fii la curent cu toate noutatile legate de parcari? Urmareste-ne activitatea si pe FacebookInstagramLinked In.