6 carti despre parcare pe care le-am citi daca ar fi publicate

1.Indreapta-ti stergatoarele spre cer – editura Speranta

Trairea si spiritul traditional intalnesc entuziasmul noilor veniti in aceasta noua portretizare spirituala a trairilor zilelor noastre. Hrana sublima pentru suflet si minte.

2.Bine ai venit in Cluj Namloca – editura Cautarea

O carte la cererea publicului, oglinda a vietii cotidiene de sofer. Un soi de lectura obligatorie, pe care o citesti fara sa vrei, de cele mai multe ori cand te grabesti sau ai nevoie de loc de parcare.

3.Parcarea MEA (din cele mai vechi timpuri pana azi) – editura Proprietatea

Istoria locului de parcare la romani, asa cum nu ai mai citit-o niciodata! Descopera in paginile acestea, obiceiuri, traditii si legi nescrise ce dainuie de peste 50 de ani pe aceste meleaguri mioritice.

4.Un loc prea indepartat – editura Comod

Romania. Anul de gratie 2020. Trafic. Un oras supra aglomerat. In cautarea unei sticle de Cola si a unui pachet de tigari, eroul nostru va strabate zeci de km cu masina in cautarea unui loc de parcare cat mai apropiat de magazinul de langa bloc. Ce provocari il vor aştepta? Un roman ce te va tine cu sufletul la gura, inca de la prima cheie.

5.Bate fierul cat e cald si spoilerul cat e frig. – editura SenzoRial

Atunci cand simti ca nu ai spatiu si ca toate cele din jurul tau sunt facute parca impotriva ta, citeste acest ghid eficient care te va elibera si iti va permite sa iti gasesti locul chiar si in cele mai inghesuite unghere.

6.Las-o cum poti, ca o iei de la noi – editura Ridicari Cotidiene

O minunata incursiune in lumea secreta a hingherilor de masini. Probabil cel mai complet tablou al dezolarii urbane, descris in ultimul secol. O carte de torpedou pe care o poti citi la semafor, in trafic sau chiar in timp ce alimentezi.

7.ClujNoParking – Ce facem cand se umplu toate parcarile?

Pana atunci insa, haideti sa ne asiguram ca umplem cu folos locurile existente.

Leave a Reply