3 motive sa renunti la un blocator de parcare

3 motive sa renunti la un blocator de parcare

Un blocator de parcare pare o solutie la indemana pentru a opri alti soferi sa iti ocupe locul abuziv, nu-i asa?

Dar ce-ai zice daca ti-am spune ca exista solutii mai eficiente, mai prietenoase cu mediul si comunitatea, prin care poti sa reduci sansele ca locul tau de parcare sa fie ocupat abuziv? In continuare, iti vom da 3 motive sa renunti la blocatorul de parcare. Enjoy!

Stim, nu este deloc placut sa vii dupa o zi lunga si obositoare de munca si sa iti gasesti locul de parcare ocupat. Daca nu gasesti nici numarul de telefon al soferul in parbriz, situatia parca devine si mai frustranta. Nu-i de mirare ca ai vrea sa il blochezi, astfel incat sa nu il mai poata folosi altcineva.

Totusi, un blocator de parcare nu este cea mai buna solutie. Iata si de ce:

1. Un blocator de parcare nu e tocmai ieftin

Cu preturi incepand de la 150 de lei si care ajung pana la 400 si ceva de lei pentru blocatoarele de parcare actionate automat, putem spune ca acestea nu sunt tocmai ieftine.

In plus, in foarte multe situatii se strica destul de repede, sunt scoase din pamant sau chiar furate. Merita? Exista si solutii mai simple.

2. Poti rezolva situatia cu o simpla placuta

Experienta ne-a aratat ca in peste 90% din cazuri, soferii care ocupa un loc de parcare care nu este al lor o fac pentru ca nu au alternative. In plus, majoritatea lasa si un numar de telefon la care pot fi contactati.

Odata sunati, sunt foarte receptivi daca sunt sunati sa isi mute masina. Cu atat mai mult daca locul de parcare este semnalizat cu o placuta care arata ca este o parcare privata sau de resedinta.

Stiai ca? Daca iti listezi locul de parcare in yeParking, iti oferim un panou personalizat pentru parcarea ta. In acest fel, lumea va sti ca parcarea este disponibila in mod control, prin intermediul aplicatiei, in intervalul orar setat de tine.

3. Poti sa faci parksharing cu locul tau de parcare

Ei bine, aici vine partea cu adevarat faina. 🙂 Locul tau poate sa iti aduca beneficii cat timp esti plecat. Daca il listezi pe yeParking poti ajuta zeci de soferi sa gaseasca parcare mai usor. Iti setezi propriul program, esti mereu la curent cu cine a parcat pe locul tau si cat timp va sta.

In acest fel vei putea sa iei legatura cu soferul care a parcat si eviti situatiile in care locul de parcare iti este ocupat abuziv, fara a fi lasat macar un numar de telefon.

Peste 3000 de soferi si-au adaugat deja locul de parcare in yeParking si se bucura de toate beneficiile parksharingul. Fii si tu unul dintre ei!

Pe scurt, exista solutii mai eficiente si mai prietenoase cu mediul si comunitatea prin care te poti asigura ca locul tau nu va fi ocupat abuziv, iar una dintre acestea este parksharing-ul!

_____

Tu ai auzit despre PARKSHARING? Daca nu, descopera beneficiile si comunitatea, pe yeParking.ro

Vrei sa fii la curent cu toate noutatile legate de parcari? Urmareste-ne activitatea si pe FacebookInstagramLinked In.