10 filme sau seriale care nu sunt despre, dar ar putea fi

În perioada aceasta de pandemie, stai în casă, așadar filmele și serialele sunt la ordinea zilei. Începem seria „10 filme sau seriale care nu sunt despre, dar ar putea fi:”

1. La casa de parcări

Nu e despre cel mai mare parking supraetajat construit recent. Nici macar despre vreo casă cu garaj. Însă te ține în suspans din primul moment în care încerci să furi startul la semafor, ca să ajungi primul în parcare.

2. The Lord of the Parkings

Nu e despre un inel magic, ci e despre ceva mai prețios: locul de parcare – puterile pe care le capeți atunci când îl ai. E tentant să îl iei, chiar dacă nu e al tău. Dar atunci când îl ai, cel mai bine e să îi împarți puterea cu oricine are nevoie de el.

3. Toy Car

Locurile de parcare nu se pupă. Locurile de parcare se ocupă.
Povestea complicată, a primului sports car ce trebuie să dovedească faptul că nu a putut parca nicăieri în orașul său.

4. The Parker

Vânătoarea de locuri de parcare îi aduce mereu în cale monștrii… dar îl poate transforma și pe el în unul. Soarta îl poartă însă catre lumi mai luminate, pentru care luptă cu convingere.

5. Freud⠀

Pentru că de multe ori, când trebuie să parchezi, te gândești la Mama… Mama lor de locuri insuficiente!⠀

6. Park Express

Stai în casă și aștepți finala? Nu uita că în Drumul Parcării, „finala” e în fiecare zi!

7. Picky Parkers

Nu tu ai ales viața de șofer în căutare de loc de parcare. Ea te-a ales pe tine. Și vrei să faci lucrurile cât mai elegant.

8. Umbră Locului

În căutarea locului de parcare se pot ascunde multe mistere, așadar ai grijă cui faci umbră locului. Cel mai bine lucrezi cu aliații – care nu se supără dacă o lași pe locul lor.

9. Eliberat în 60 de secunde

Un film deja clasic, cu și despre cei care nu înțeleg nevoia de locuri de parcare. Atenție, limbaj… colorat. Povestea unui șofer care a parcat doar cât să își lase bagajele și a primit obișnuitul telefon de la un proprietar de parcare recalcitrant.
filmat înainte de soluții mai moderne

10. Game of Parkings

Cine va ocupa locul? Vezi lupta caselor (și a blocurilor) pe locurile de parcare. Un serial plin de suspans, care te surprinde în fiecare episod. Îndrăgești un loc de mai multe sezoane? Îl poți găsi ocupat oricând.

BONUS: Furios dar parcat

Va fi sunat furios să plece iute?
A ajuns la destinație, dar a durat mult căutarea locului de parcare. A parcat pe un loc privat nedistribuit, fără să știe în ce aventuri îl așteaptă. Fii pe fază cu un clasic al genului.

Leave a Reply