10 filme sau seriale care nu sunt despre, dar ar putea fi

In perioada aceasta de pandemie, stai in casa, asadar filmele si serialele sunt la ordinea zilei. Incepem seria „10 filme sau seriale care nu sunt despre, dar ar putea fi:”

1. La casa de parcari

Nu e despre cel mai mare parking supraetajat construit recent. Nici macar despre vreo casa cu garaj. Insa te tine in suspans din primul moment in care incerci sa furi startul la semafor, ca sa ajungi primul in parcare.

2. The Lord of the Parkings

Nu e despre un inel magic, ci e despre ceva mai pretios: locul de parcare – puterile pe care le capeti atunci cand il ai. E tentant sa il iei, chiar daca nu e al tau. Dar atunci cand il ai, cel mai bine e sa ii imparti puterea cu oricine are nevoie de el.

3. Toy Car

Locurile de parcare nu se pupa. Locurile de parcare se ocupa.
Povestea complicata, a primului sports car ce trebuie sa dovedeasca faptul ca nu a putut parca nicaieri in orasul sau.

4. The Parker

Vanatoarea de locuri de parcare ii aduce mereu in cale monstrii… dar il poate transforma si pe el in unul. Soarta il poarta insa catre lumi mai luminate, pentru care lupta cu convingere.

5. Freud⠀

Pentru ca de multe ori, cand trebuie sa parchezi, te gandesti la Mama… Mama lor de locuri insuficiente!⠀

6. Park Express

Stai in casa si astepti finala? Nu uita ca in Drumul Parcarii, „finala” e in fiecare zi!

7. Picky Parkers

Nu tu ai ales viata de sofer in cautare de loc de parcare. Ea te-a ales pe tine. Si vrei sa faci lucrurile cat mai elegant.

8. Umbra Locului

In cautarea locului de parcare se pot ascunde multe mistere, asadar ai grija cui faci umbra locului. Cel mai bine lucrezi cu aliatii – care nu se supara daca o lasi pe locul lor.

9. Eliberat in 60 de secunde

Un film deja clasic, cu si despre cei care nu inteleg nevoia de locuri de parcare. Atentie, limbaj… colorat. Povestea unui șofer care a parcat doar cat sa isi lase bagajele si a primit obisnuitul telefon de la un proprietar de parcare recalcitrant.
filmat inainte de solutii mai moderne

10. Game of Parkings

Cine va ocupa locul? Vezi lupta caselor (si a blocurilor) pe locurile de parcare. Un serial plin de suspans, care te surprinde in fiecare episod. Indragesti un loc de mai multe sezoane? Il poti gasi ocupat oricand.

BONUS: Furios dar parcat

Va fi sunat furios sa plece iute?
A ajuns la destinatie, dar a durat mult cautarea locului de parcare. A parcat pe un loc privat nedistribuit, fara sa stie in ce aventuri il asteapta. Fii pe faza cu un clasic al genului.

Leave a Reply