Dacă ești pasionat de călătorii și nu ai foarte mult timp la dispoziție ai putea să îți petreci câteva zile vizitând locuri minunate sau distrându-te undeva departe de casă. Un city break este un sejur scurt, dar plăcut, într-o destinație aleasă de tine, ce include transportul cu avionul și cazarea.

Destinația și data zborului nu sunt singurele aspecte importante. Cu o bună planificare, economisești din plin. Este important să te familiarizezi din timp cu toți pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru o călătorie relaxantă și fără griji. Un aspect de care trebuie să ținem cont în timp ce organizăm un city break este transportul către aeroport. Majoritatea persoanelor, când aleg să călătorească cu avionul, preferă să folosească mașina în detrimentul mijloacelor de transport în comun sau al serviciilor de taximetrie.

„Călătoriile cu avionul au reintrat în normal după aproape doi ani de la debutul pandemiei de Covid-19 . Românii au reluat city break-urile. Atunci când aveți un zbor din Cluj-Napoca către o altă destinație, cel mai important motiv care ar trebui să vă motiveze să parcați la GOTO Parking, este faptul că mașina dumneavoastră este în deplină siguranță. De asemenea, este singura parcare de aeroport din România care are un sistem integrat de management al parcării, posibilitatea de a rezerva locuri prin aplicația Zen Parking și plata taxei de parcare prin aplicația yeParking. GOTO Parking a devenit cea mai modernă parcare din România, în urma unor investiții care, în mare parte, au vizat procesul de digitalizare”, a declarat Dan Danciu, directorul general al GOTO Parking, parcarea aflată în incinta Aeroportului Internațional „Avram Iancu” din Cluj-Napoca.