Sistemul aduce beneficii majore de confort si economie de timp pentru cei care parchează la locație, care acum pot achita parcarea si controla bariera doar de pe propriul telefon.

Implementarea este un pas important si in procesul de digitalizare a orasului. Sibiul se inscrie astfel in lista primelor orase din tara care ofera astfel de facilitati ce economisesc minute bune din timpul fiecarui utilizator de parcare.

Tot ce trebuie sa faca vizitatorii este sa isi descarce pe telefon aplicatia (yeParking) si sa urmeze instructiunile din aplicatie pentru locatia aflata in zona centrala a orasului. Plata si actionarea barierei se fac direct din telefon, rapid si sigur.

Despre yeParking

yeParking este singurul parksharing din Romania, cea mai versatila si inovatoare platforma de gestionare a parcarilor de pe piata locala. Solutia construita integral in Romania  include un portofoliu complet de parcari deschise si inchise, listate atat de persoane fizice cat si de catre administratori de parcari precum GOTO Parking Aeroportul International Cluj, Iulius Mall Cluj sau Cluj Business Campus prin intermediul integrarilor in cloud oferite.

yeParking simplica viata soferilor si administratorilor de parcari cu functii precum listarea, administrarea, permiterea accesului si platii parcarilor, dintr-o singura aplicatie, indiferent de cat de nou este sistemul de control acces existent (bariere, porti, stalpisori).

“Comunitatea yeParking a crescut puternic, atat ca numar de soferi si locuri de parcare cat si ca interactiune in ultimii ani. Mereu ne-am dorit sa putem oferi acestei comunitati minunate optiuni cat mai diverse de a parca intr-un mod comod, rapid, eficient. Listarea locatiei din Sibiu in aplicatie devine astfel inca un mod prin care contribuim activ la acest scop. Pe langa confort si eficienta, membri nostri se bucura si de optiunea de a putea folosi punctele (pK) stranse prin parksharing pentru a plati oricare din locatiile cu plata inrolate.