Indiferent că vin din Cluj, din alte județe sau poate chiar de peste hotare, cei care ajung la Festivalul Internațional de Film Transilvania vor avea la dispoziție, la ediția din acest an, 20 de locuri de parcare în imediata apropiere a Pieței Unirii, una dintre principalele locații în care se va desfășura TIFF.

15 locuri vor fi disponibile în curtea Liceului Teoretic “Bathory Istvan”, de lângă casa TIFF, iar celelalte 5 la Casa de Cultură a Studenților, din Piața Lucian Blaga.

Toate vor putea fi folosite în mod GRATUIT de cei care participă la festival, daca fac dovada unui bilet sau a unui abonament TIFF.

Locurile de parcare sunt disponibile atât pe durata proiecțiilor, cât și pentru un timp mai îndelungat – în cazul în care participanții vin din alte orașe.

Totuși, pentru a distribui în mod corect aceste locuri, vom organiza un concurs cu toți cei înscriși, așadar doritorii sunt invitați să se înscrie pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/yeparking.

Locurile de parcare sunt disponibile strict pe perioada festivalului, care va avea loc între 31 iulie și 9 august.

ATENȚIE! Doar cei care au participat la concurs și au fost desemnați câștigători, vor putea să ocupe unul dintre cele 20 de locuri GRATUITE. Aceștia vor fi trecuți pe o listă specială.

Citește mai mult pe Cluju.ro