Solutia pentru proprietarii de parcari private

In era digitalizarii, gestionarea eficienta a parcarilor private devine esentiala. Indiferent daca ai o parcare cu circuit inchis sau o parcare deschisa publicului, un sistem smart este un must-have. Cauti cea mai buna solutie pentru acces in parcare?

ParkInCloud se poate integra perfect cu hardware-ul deja existent, oferindu-ti flexibilitate maxima in gestionarea spatiului tau. Afla mai multe despre noi aici.

Adaptabilitate și personalizare

ParkInCloud se muleaza pe dorintele si cerintele specifice ale fiecarui proprietar de parcare. Indiferent de structura hardware existenta, exceptie facand firmele care nu-si doresc digitalizarea, software-ul nostru se poate adapta pentru a oferi o experienta optimizata. 

Programul de acces in parcare poate fi personalizat in functie de nevoile utilizatorilor, iar tarifele orare pot fi ajustate pentru a maximiza eficienta si/sau profitabilitatea.

Beneficii cheie

  • Integrare usoara: Compatibil cu orice hardware existent (care accepta aducerea in Cloud)
  • Flexibilitate: Personalizare completa a programului de acces si a tarifelor.
  • Eficienta: Gestionare simplificata si optimizata a parcarilor.

Unde poti folosi sistemul ParkInCloud 

Sistemul ParkInCloud se poate folosi in orice spatiu de parcare cu bariera. Acesta poate veni ca solutie inlocuitoare sau aditionala de plata pentru automatele de parcare. Este potrivit atat pentru parcarile monetizate, cat si pentru parcarile private. 

In orasele mari, un loc de parcare a ajuns sa coste o mica avere, si totusi, in parcarile private, accesul se face inca prin telecomanda sau apeland un nr de telefon. 

ParkInCloud in spatii rezidentiale

Zi de zi vedem tot mai multe constructii noi. Dezvoltatorii investesc mult in designul cladirilor, dar nu neaparat in accesibilitate. 

Stim cat de neplacut poate fi sa imparti o telecomanda de acces cu cineva din familie, cand fiecare dintre voi aveti programe diferite. Mai stim si de momentele in care trebuie sa dai acces in parcare curierului sau prietenilor si trebuie sa cobori la bariera. 

Cu sistemul de la yeParking poti da acces oricui, de oriunde, direct de pe telefonul tau.

Faci parte din industria imobiliarelor si vrei sa digitalizezi parcarea spatiului tau? Hai in Cloud!

Cum functioneaza yeParking in parcarile deja existente in Cloud? 

In parcarile cu circuit inchis, yeParking ofera acces in parcare numai userilor inregistrati in app de catre ownerul parcarii. Acest sistem este potrivit pentru parcarile private. Aici includem spatii de birouri, zone de aprovizionare sau spatiile rezidentiale. 

Prin ParkInCloud se poate oferi acces userilor in mod gratuit sau contra-cost.

In prezent, cel mai bun exemplu este o parcare cu circuit inchis din centrul Clujului, care ofera contra-cost acces angajatilor din zona sau masinilor de aprovizionare.

De asemenea, cu ParkInCloud se pot seta tarife diferite in functie de durata stationarii sau de orele alese. Vino cu parcarea ta in comunitatea yeParking si ai libertatea sa-ti gestionezi parcarea exact asa cum vrei. Ofera-le utilizatorilor tai o solutie rapida si ajuta-i sa castige timp!

Intra pe linkul de mai jos, sau contacteaza-ne la community@yeparking.ro

Vreau in ParkInCloud!