ParkInCloud – Monetizarea parcarii tale

Te-ai gandit sa-ti faci un business nou? Poate ai un spatiu de parcare, dar nu stii de unde sa incepi. In aceasta postare afli despre cea mai buna varianta pentru monetizarea parcarii tale.

Sistemul Smart Parking de la yeParking

Ti s-a intamplat vreodata sa parchezi la mall, de exemplu, si sa te invarti prin parcare incercand sa gasesti un automat de plata? Sau poate l-ai gasit, dar apoi ai fost nevoit sa stai la coada la iesirea din parcare. Asta se intampla cand unora le expira timpul de iesire. In astfel de cazuri, masina respectiva ramane blocata la bariera pana in momentul in care apartinatorul plateste diferenta de pret. Asa se cauzeaza cozi si mult timp pierdut pentru ceilalti soferi.

Sa nu mai vorbim de situatiile in care automatele de parcare sunt defecte, sau nu accepta plata cu cardul.
Noi am trecut prin multe experiente de acest gen, iar din nevoia de schimbare, am adus la viata sistemul ParkInCloud.

Cauti solutii pentru monetizarea parcarii? Aici este solutia ta! 

Cum functioneaza? 

Software-ul creat de noi poate fi aplicat peste sistemele de parcare deja existente, ceea ce diminueaza semnificativ costurile. 

Practic, nu ai nevoie sa schimbi intregul sistem de parcare pentru a putea face plata direct de pe telefon. Ai deja automate de parcare si nu ai vrea sa renunti la ele? Acest sistem smart poate veni ca solutie inlocuitoare sau aditionala sistemului de plata clasic.

De ce sa alegi yeParking?

De cand am pornit pe acest drum ne-am propus sa ne perfectionam constant. Asta inseamna ca ori de cate ori am intalnit provocari, ne-am adaptat. Aici poti afla mai multe despre cum ne-a venit aceasta idee.

Astfel, am dezvoltat ParkInCloud in asa fel incat sa se adapteze nevoilor oricarui spatiu de parcare. Acesta poate fi folosit atat in propria curte, cat si in spatii cu zeci sau chiar sute de locuri de parcare. Poate fi utilizat de catre familie, sau il poti folosi pentru a-ti ajuta businessul.

Cu ParkInCloud poti elimina costurile inutile de mentenanta. Nu mai ai grija telecomenzilor pierdute si oferi acces digitalizat oricui doresti. Oamenii care folosesc parcarea ta nu mai trebuie sa sune la vreun numar de telefon pentru acces. Totul se face rapid din aplicatie. Asta face sistemul nostru potrivit atat pentru parcari publice, cat si pentru parcari rezidentiale.

De asemenea, ai controlul statisticilor in timp real in dashboardul aplicatiei. Acolo, ca owner de parcare, poti vedea numarul utilizatorilor, dar si cele mai solicitate ore. Astfel, poti adapta costurile in functie de nevoi.

Care sunt costurile?

Costurile lunare pentru sistemul ParkInCloud sunt mult mai reduse decat costurile de mentenanta cu automate de parcare. Noi iti oferim posibilitatea de a alege un cost fix lunar, sau procent din incasari.

Fa primul pas pentru monetizarea parcarii. Hai in ParkInCloud!